Horoscop zilnic 20 iunie 2017. Leii se bucura de odihna, iar Scorpionii primesc o veste care ii tulbura 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 20 iunie 2017.


BERBEC

Esti prinsa in tot felul de planuri si proiecte, care mai de care mai solicitante. Incearca sa te concentrezi la fiecare in parte, pe rand, ca sa eviti o aglomerare fara sanse.

TAUR

Ar fi bine sa te tii departe de conversatiile  care nu sunt absolut necesare astazi, pentru ca ai o stare numai buna de...cearta. Indiferent de mediul in care te afli, pastreza-ti calmul si nu face afirmatii care ii pot supara pecei din jur.

GEMENI

Incerci sa recuperezi o parte din munca pe care ai tot amanat-o in ultima perioada, iar asta te va face, pana la finalul zilei, sa devii irascibilia, din cauza oboselii. Ai grija sa mai iei si cate o mica pauza, din cand in cand.

RAC

Daca poti lucra de acasa, astazi, fa-o. Nu ai deloc chef de vazut oameni sau de batut drumuri, asa ca poate ti-ar fi cu adevarat bine sa ramai in zona ta de confort.

LEU

Te poti bucura, in sfarsit, de ceva odihna, iar asta vine ca binecuvantare pentru tine. A trecut ceva timp de la ultima zi in care ai dormit pana la pranz sau ai avut timp pentru o plimbare, insa astazi recuperezi.

FECIOARA

Una sau mai multe persoane din jurul tau iti cer ajutorul si te invita in discutii elaborate despre ele insele. Te simti bine in postura de povatuitoare si participi cu drag la planurile altora.

BALANTA

Nu ar strica deloc sa fii atenta la cei din jurul tau. Vei observa ca cineva drag are nevoie de tine, dar nu stie cum sa iti spuna. Astazi poti face o fapta buna. 

SCORPION

Poti primi o veste care iti va da planurile peste cap si te va face sa te gandesti de doua ori inainte de a iti face altele noi. Una dintre prietenele tale te dezamageste, insa cel mai probabil ca asta se va intampla fara intentie.

SAGETATOR

Sagetatorii au nevoie sa petreaca ceva timp singuri, astazi. Chiar daca primesc invitatii in oras, ar fi mai bine sa le amane si sa incerce sa se ocupe un pic de propriul confort, in inimitatea caminului.

CAPRICORN

Atitudinea afisata in ultima perioada nu prea ii lasa pe cei din jur sa fie prietenosi cu tine. E ziua perfecta pentru a face pace cu cei pe care i-ai cam alungat de langa tine si poate chiar faci cateva invitatii la o cafea, ca un prim pas.

VARSATOR

Ai o zi plina de inovatie. La locul de munca ai tot felul de idei noi, iar in viata de familie faci propuneri de nerefuzat. Vremea buna si energia pe care o ai te ajuta sa ridici moralul tuturor.

PESTI

Poti ramane in urma cu munca, daca nu acorzi atentie organizarii. Incearca sa nu mai amani diferite proiecte si sa te apuci din timp de ele, pentru a evita sa ramai cu obligatii chiar si pe ziua urmatoare.

related posts

Modifică setările cookies