Horoscop zilnic 20 mai 2014. Gemenii iau o pauza de la activitatile zilnice, iar Racii au o zi fara evenimente importante


Horoscop zilnic 20 mai 2014. Fecioarele isi epuizeaza toate resursele fizice si psihice pentru un proiect, iar Capricornii incearca sa domine. Vedeta zilei: Cher. La multi ani!


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 19-25 MAI 2014.

BERBEC

Meticuloasa si atenta la fiecare detaliu, reusesti astazi sa-ti duci la bun sfarsit proiectele la care ai lucrat extrem de mult in ultima perioada.Nu refuzi nicio noua provocare, desi te simti epuizata din toate punctele de vedere.

TAUR

Iti creezi conditiile perfecte pentru a lucra confortabil, dar si eficient in acelasi timp. Astazi nu iti setezi niciun fel de obiective, ci lasi lucrurile sa vina de la sine, fara sa fortezi.

GEMENI

Iti iei o pauza de la activitatile zilnice, pentru a face o vizita la medic. Nu te gandesti deloc la job, ci dimpotriva alegi sa lenevesti si sa faci doar ceea ce-ti place tie cu adevarat.

RAC

Astazi nu se intampla nimic deosebit, ci iti urmezi ritualul zilnic, fara sa te abati de la ceva anume. Iti petreci insa o parte a zilei incercand sa descoperi niste informatii extrem de folositoare pentru viitorul tau.

LEU

Vrei sa rezolvi multe lucruri in acelasi timp, insa nu se intampla totul asa cum iti doresti. Analizeaza cu atentie fiecare situatie, inainte de a lua o decizie finala, care ti-ar putea provoca mici probleme.

FECIOARA

Tinzi sa depui tot efortul si sa-ti epuizezi toate resursele pentru o activitate, care nu-ti aduce niciun beneficiu. Foloseste-ti energia pentru proiecte cu care te identifici cu adevarat.

BALANTA

Analizezi cu atentie fiecare aspect al fiecarei situatii de care te lovesti. Vrei sa afli si sa intelegi tot ce misca, desi uneori prea multe detalii nu sunt binevenite.

SCORPION

Iti dai seama de importanta prietenilor tai si incerci sa-ti consolidezi relatiile cu acestia. Nu are sens sa iti petreci timpul cu oameni care nu iti transmit o stare de bine, ci cu cei cu care ai ceva in comun.

SAGETATOR

Nu esti foarte stabila in decizii si tinzi sa te razgandesti de la o ora la alta. Incearca sa stai departe de discutiile in contradictoriu, care iti pot aduce multi dusmani.

CAPRICORN

Incerci sa-i domini pe cei din jurul tau prin actiuni sau vorbe nepotrivite. S-ar putea ca un astfel de comportament sa nu fie deloc favorabil si sa fii in imposibilitatea de a lega noi prietenii.

VARSATOR

Astazi esti mai incapatanata ca oricand, iar din cauza atentiei excesive pe care o acorzi detaliilor, risti sa pierzi inutil timpul si sa-ti indepartezi prietenii. 

PESTI

Simti ca nu-ti ajunge timpul pentru nimic, astfel incat esti foarte atenta cum il imparti. Nu te arunci in discutii inutile si refuzi sa participi la sedinte sau evenimente, unde simti ca nu-ti este locul.

related posts

Modifică setările cookies