Horoscop zilnic 20 mai 2017. Berbecii descopera lucruri noi, iar Pestii primesc o veste interesanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 20 mai 2017.


BERBEC

Este momentul sa ii spui adevarul partenerului tau. Sunt cateva probleme care te macina de multa vreme si a sosit timpul sa scoti totul la vedere. Descoperi ca si iubitul tau se simte nesigur din aceleasi motive si simplul fapt ca discutati va schimba radical atmosfera din casa voastra. 

 

TAUR

Ai tendinta de a-ti impune ideile si opiniile în fata celor dragi, acest lucru aduce tensiune. Fii mai calma! O sa ai mai multe de castigat daca le asculti si lor parerea.  Pe seara esti invitata sa iesi in oras si nici nu te gandesti sa refuzi. Faci bine! Asta te va relaxa. 

 

GEMENI

Un vechi prieten apare in viata ta azi, dupa o lunga perioada de absenta. Primul lucru pe care vei vrea sa-l faci  este sa sarbatoriti intoarcerea sa. Iubitul tau nu este atat de inacantat, dar daca reusesti sa-i vorbesti astfel incat sa-l faci sa fie partas la bucuria voastar, totul se va termina cu bine. 

 

RAC

Intereseaza-te mai putin de vietile celor din jurul tau si mai mult de propria ta existenta. S-ar putea ca apropiatii sa te considere o persoana bagacioasa si in curand sa inceapa sa te evite. Chiar daca ai intentii bune, conteaza enorm felul in care te exprimi. 

 

LEU

Ai o zi grozava astazi. Ai sanse foarte mari sa primesti o suma foarte mare de bani, fie ca este vorba despre un imprumut care iti va fi returnat, sau poate chiar un cadou de la o persoana apropiata. Pe langa asta, este posibil sa ai parte de o surpriza romantica pe seara. Iubitul tau iti pregateste ceva cu cate te va da gata. 

 

FECIOARA

Participi la un eveniment select si asat te va agita putin. Nimic nu pare sa te multumeasca. Nu gasesti hainele potrivite, nu-ti place cum iti sta parul sau nu esti multumita de felul in care arati. O persoana draga tie te testeaza, de fapt, fara ca tu sa stii asta. Trebuie sa te comporti cat mai natural posibil.

 

BALANTA

Vei avea nevoie de toata energia pentru a putea gasi unele solutii la conflictele ce au inceput in urma cu ceva timp. Stai linistita, totul o sa fie bine! In dragoste, ai parte de o zi linistita. Tu si partenerul tau va simtit foarte confortabil unul in prezenta celuilalt. 

 

SCORPION

Ziua de astazi sta sub semnul unei intalniri neasteptate. ESte poate lucrul cel mai interesant  care ti s-a intamplat in ultima vreme. Situatia te pune putin pe gandVei fi nevoita sa participi la o intalnire. Ar putea fi cel mai interesant lucru care s-a intamplat in ultima perioada . Intalnesti o serie de persoane interesante. 

 

SAGETATOR

Partenerul de viata doreste sa iesiti la o mica plimbare in aer liber si puneti la cale un plan de vacanta. Gasiti o oferta de nerefuzat si cat de curand o sa plecati intr-o tara exotica. Ai multe asteptari de al aceasta vacanta si nu vrei sa faci niciun compromis! 

 

CAPRICORN

Faci cunostinta cu o persoana deosebita, cu care reusesti sa legi o prietenie foarte frumoasa. Va simtiti atrasi unul de celalat si aveti foarte multe lucruri in comun. Incearca sa iti controlezi limbajul pentru a nu lasa o impresie gresita celor din jurul tau. Intentiile tale sunt bune, dar sunt interpretate gresit. 

 

VARSATOR

Treci printr-o perioada mai dificila. Te concentrezi cu greu si te simti tot mai obosita in ultima vreme.  Incearca sa nu iti neglijezi partenerul de viata, daca nu vrei sa ai parte de mici discutii in contradictoriu. Aveti amandoi nevoie de liniste si va puteti ajuta reciproc in acest sens. 

 

PESTI

Te simti cam izolata in ultima vreme si asta se intampla tocmai din cauza faptuui ca nu esti deloc sociabila in ultimele zile  si nici nu-ti doresti prea mult sa comunici. Ai nevoie  de putin timp sa-ti incarci energiile. Planuiesti o vacnta, asta te va relaxa mult si te va face sa visezi cu ochii deschisi. 

 

related posts

Modifică setările cookies