Horoscop zilnic 20 mai 2018. Scorpionii trebuie să fie foarte atenți la starea lor de sănătate, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 20 mai 2018.

Tag-uri: #horoscop #zodiac

BERBEC 

Berbecii trebuie să își iasă un pic din piele astăzi și să renunțe la încăpățânarea care îi definește, pentru că e nevoie de imparțialitatea lor în familie, într-un subiect delicat, față de care sunt reticenți sau care implică o persoană pe care Berbecii nu o plac.

 

TAUR

Taurul are nevoie de mai mult timp pentru a se pune pe picioare în prima parte a zilei și pentru a da randament în ceea ce are de făcut.  Este totuşi o zi lipsită de concentrare, iar asta le va aduce neplăceri chiar lor înșiși.

 

GEMENI

Gemenii au câteva secrete față de persoanele apropiate, iar astăzi sunt șanse mari că aceștia să afle câteva dintre ele, lucru care nu le va face deloc bine. Este recomandat să fie sinceri și să nu mai amâne momentul de care s-au ferit până acum.

 

RAC

Racii au de făcut un drum ceva mai lung, care are șanse mari să le ocupe toată ziua. Poate fi vorba fie despre o vizită importantă, fie despre o delegație în interes de serviciu.

 

LEU

Leii sunt solicitați astăzi peste măsură însă asta nu le face deloc probleme. Reușesc să trateze totul cu zâmbetul pe buze și să rămână fresh pe parcursul întregii zile.

 

FECIOARĂ

Fecioarele au o zi destul de epuizantă, deşi este weekend. Multitudinea de activități în care s-au implicat îi face să fie dezorientați și să nu știe de ce să se apuce mai întâi. Este recomandat să nu se panicheze, pentru a nu complică și mai mult lucrurile.

 

BALANȚĂ

Nativii născuți în Balanță au astăzi toate șansele să echilibreze câteva conflicte care au loc între două sau mai multe persoane dragi lor. Chiar dacă știu deja cine are dreptate, Balanțele vor încerca să aplaneze orice ceartă și să rămână imparțial.

 

SCORPION

Scorpionii trebuie să fie foarte atenție la starea lor de sănătate și să aibă grijă la alimentele sau la produsele pe care le consumă, pentru că dau dovadă de o sensibilitate care îi poate pune în pericol.

 

SĂGETĂTOR

Primești câteva vești de la cineva care îți era oarecum dator cu ele, sau de la care aveai așteptări de ceva vreme deja. A două parte a zilei te prinde complet nepregătit și te obosește mai mult decât ar fi fostt cazul să se întâmple.

 

CAPRICORN

Cei născuți în zodia Capricornului au nevoie de toată răbdarea în această zi. Li se pregătesc noi provocări, iar vestea nu îi va bucură în mod deosebit. Sunt șanse să se simtă nedreptățiți și să trateze totul cu răceală.

 

VĂRSĂTOR

Diplomația caracteristică de care dai dovadă de obicei este ușor pusă la încercare astăzi, cu atât mai mult cu cât cineva insistă să îți atragă atenția de la lucrurile importante pe care le ai de făcut. Încearcă să nu te comporți totuși prea agresiv pentru a fi lăsat în pace.

 

PEȘTI

Peștii trebuie să fie foarte atenți la cei din jurul lor și să nu se mai lase duși de nas de persoane care nu le vor binele. În ciuda stilului lor deschis, astăzi este posibil că cei din Pești să realizeze că ceilalți nu îl apreciază. Este recomandat să nu între în conflicte la locul de muncă sau la școală.

related posts

Modifică setările cookies