Horoscop zilnic 20 martie 2017. Leii isi anuleaza planurile, iar Gemenii primesc o veste importanta 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 20 martie 2017.


BERBEC

Ai o zi cat se poate de calma, fara evenimente care sa iti fure liniste sau sa te aglomereze in vreun fel. Bucura-te de timpul liber pe care il ai, pentru ca nu ai des ocazia de a te odihni asa.

TAUR

Viata de cuplu devine de astazi prioritatea ta. Te gandesti sa faci un pas inainte sau sa condimentezi cumva relatia pe care o ai si in care simti ca a intervenit rutina.

GEMENI

Primesti o veste buna, sau ti se confirma ceva pozitiv pe care il banuiai deja, asa ca intreaga zi este cat se poate de productiva, din punctul tau de vedere. Ai grija sa nu exagerezi atunci cand iti exprimi bucuria, mai ales daca te afli la locul de munca.

RAC

Ai o stare cat se poate de creativa si te gandetsi serios sa incepi un proiect croit pe sufletul tau. Ceva care sa te ajute sa te relaxezi intr-un mod productiv ar fi alegerea perfecta pentru tine.

LEU

Aveai cativa pasi bine stabiliti pentru aceasta zi, dar vei fi nevoita sa ii anulezi sau sa ii directionezi diferit. Cineva are nevoie de tine si toata atentia ta se indreapta catre acea persoana.

FECIOARA

Faci o plimbare intr-un loc in care nu ajungi prea des sau in care nu ai mai fost vreodata. O expozitie de arta, un spectacol de opera, ceva artistic, care iti va fi foarte pe plac si iti va imbunatati ziua.

BALANTA

Imaginatia ta este cat se poate de libera astazi si iti vin tot felul de idei despre cum sa iti petreci ziua cat mai organizat. Ai grija sa nu exagerezi si sa iti iei mai multe responsabilitati decat ai timp sa indeplinesti in 24 de ore.

SCORPION

Primesti un feedback bun in legatura cu un proiect in care ai fost implicata, sau o nota mare la un examen pentru care chiar te-ai straduit. Asta nu poate fi decat de bine, dar si un impuls ca acum poti lua o pauza de la perioada stresanta pe care ai avut-o.

SAGETATOR

Nu ar strica deloc sa pui mana pe telefon si sa iti suni o prietena sau mai multe. Nu v-ati mai vazut de mult timp si daca tot ai cateva ore libere, le poti petrece in compania cuiva drag, este o zi ideala pentru asta.

CAPRICORN

Nu iti sta mintea deloc la ceea ce ai de facut si nu prea te simti pregatita pentru o noua zi de luni. Trebuie insa sa te aduni si sa duci la capat macar necesarul din responsabilitati pe ziua de astazi.

VARSATOR

Simti nevoia sa iti arati sentimentele si sa petreci timp cu o persoana de care te-ai apropiat foarte mult in ultima perioada. Nu iti sta in fire sa devii sentimentala, dar astazi faci o exceptie.

PESTI

Apare un eveniment neasteptat la care trebuie sa participi si care te scoate din zona ta de confort. Cum tu nu prea stii sa spui "nu", sunt sanse mari sa iti rupi din timpul liber pentru asta, iar seara te va prinde extenuata.

related posts

Modifică setările cookies