Horoscop zilnic 20 martie 2018. Varsatorii află că au un admirator. Vezi ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 20 martie 2018.


BERBEC

Ți se impun niște reguli noi în plan profesional și reușeșți cu greu să te adaptezi la aceste schimbări. Încearcă să nu pui presiune pe ține și să nu iei decizii radicale. Trebuie să ai răbdare și să încerci să te acomodezi din mers.

TAUR

Îți fixezi niște obiective mărețe și pui presiune destul de mare pe tine pentru a le atinge în cel mai scurt timp. Încearcă să nu mai faci asta și să te bucuri și de drum, nu doar de destinația finală. Fii mai îngăduitoare cu ține.

GEMENI

Dacă ai avut mici discuții cu partenerul de cuplu, astăzi reușiți să stați de vorba și să rezolvați problemele cu care v-ați confruntat în ultima perioada. Oricine merită o a două șansă, ține cont de asta și încearcă să lași de la ține.

RAC

Ziua de astăzi nu este lipsită de mici incidente care în mod normal ți-ar strica starea de spirit, dar se pare că între timp ți-ai dezvoltat un sistem de aparere și nu te mai lași doborâtă cu una cu două. Reușeșți să închei această zi cu zâmbetul pe buze.

LEU

Petreci o zi plăcută, atât la job, cât și acasă. Un coleg îți face o surpriză și îți da un cadou pentru a te răsplăti că l-ai ajutat recent, iar acasă ai doar motive de bucurie pentru că eșți înconjurată de iubire.

FECIOARĂ

Îți petreci ziua gândindu-te cum ai putea să îți îmbunătățești relația cu partenerul de cuplu. Spre seară, ieșiți la o cină romantică și se dovedește a fi o idee foarte bună, de care ar trebui să țineți cont mai des.

BALANȚĂ

Lecția pe care o vei învăța astăzi este: “Unde-s mulți, puterea crește”. Trebuie să lucrezi în echipa pentru a obține rezultatele pe care le doreșți, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să recunoșți faptul că cineva are idei mai bune decât ai tu.

SCORPION

Reușeșți să atragi admirația superiorilor, iar laudele nu vor intazia să apară. Ești un exemplu pentru cei din jurul tău, iar asta te face să te simți foarte bine. Cu alte cuvinte, orgoliul tău va fi “gâdilat” astăzi.

SĂGETĂTOR

Doreai de foarte mult timp să îți cumperi ceva care depășea bugetul tău, iar astăzi cineva apropiat îți face o surpriză de proporții și îți oferă în dar acel lucru. Buna dispoziție va fi asigurată pentru întreaga săptămână.

CAPRICORN

Trebuie să te ocupi de un proiect pe care l-ai tot amânat și de care îți este teamă pentru că îți lansează prea multe provocări. Fii îndrăzneață pentru că, în realitate, nu ai nimic de pierdut. Ieși din zona de confort pentru mai multe satisfacții profesionale.

VĂRSĂTOR

Afli că i s-au aprins cuiva calcaiele după tine și asta te face să te simți foarte bine, indiferent dacă faci deja parte dintr-un cuplu sau nu. Chiar dacă nu te gândeșți să calci strâmb, îți face bine să știi că ai admiratori.

PEȘTI

Ești copleșită de mici probleme care par că se ivesc la tot pasul astăzi. Ia-ți o pauză, încearcă să-ți pui ordine în gânduri și pornește la atac! Sigur vei ieși învingătoare la final de zi, chiar dacă vei fi sleită de puteri.

related posts

Modifică setările cookies