Horoscop zilnic 20 noiembrie 2017. Racii participa la un eveniment in familie, Varsatorii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 20 noiembrie 2017.


BERBEC

Este normal sa ai pareri diferite de cele ale colegilor tai sau ale unui grup de prieteni din care faci parte, insa este foarte important sa stii cum sa ti le exprimi, in asa fel incat sa nu jignesti pe nimeni. Astazi trebuie sa acorzi o atentie suplimentara acestui lucru, daca nu vrei sa nasti un conflict.

TAUR

Simti ca ai o multime de idei pe care abia astepti sa le pui in practica, iar astazi nu vrei sub nici o forma sa inchei ziua fara a duce la capat macar una dintre ele. In ultima perioada ai avut o stare destul de plictisita si iti doresti intens sa schimbi asta, prin orice mijloace.

GEMENI

Vrei sa petreci timp in compania familiei, asa ca a doua parte a zilei le este dedicata celor mai dragi persoane din viata ta. Nici nu te gandesti sa te spetesti cu munca, la job, pentru ca, cel putin o perioada, vei cauta satisfactii in viata personala si mai putin in cea profesionala.

RAC

Ai parte de un eveniment in familie si sunt sanse foarte mari sa te bucuri din plin de o seara absolut simpatica. Esti retincenta la inceput, pentru ca nu iti place ca cei dragi sa faca planuri si in numele tau, insa totul va decurge excelent.

LEU

Ai o atitudine usor agresiva, in fata unor persoane care nu considera ca ti-au dat motive pentru asa ceva. Este ua dintre acele zile cand te supara aproape orice si nu ai deloc rabdare sa afli daca ai motive reale sa te simti afectata de actiunile altora sau...nu.

FECIOARA

Ziua incepe intr-o nota destul de calma, insa nu se si incheie in acelasi fel. Chiar daca nu se intampla nimic iesit din comun sau care sa te supere in vreun fel, spre seara esti solicitata din mai multe parti si asta te face sa obosesti mi mult decat erai pregatita.

BALANTA

Ai o stare foarte buna si un chef teribil de a te intalni cu cei dragi, asa ca nu ar strica deloc daca te-ai apuca sa organizezi o iesire in oras. Va fi extrem de placut pentru prietenii tai sa afle ca te gandesti la ei si le cauti compania.

SCORPION

Ai avut parte de un conflict care inca mai are un ecou asupra relatiei cu o persoanadraga. Astazi te poti intalni cu acea persoana, iar intre voi va fi o tensiune ceva mai greu de suportat. Poate ca este cazul sa ingropi securea razboiului.

SAGETATOR

Este o zi perfecta pentru a fi petrecuta in liniste si pace, asa ca, daca ai ocazia, stai acasa, ia-ti o i libera de la serviciu si incearca sa te ocupi doar de tine. Nu vei mai putea face asta prea curand.

CAPRICORN

Simti nevoia sa privesti in exteriorul mediului din care faci parte si chiar sa incepi lucruri noi, chiar daca nu ai parte de prea mult timp liber. Impulsul de a iesi din zona ta de comfort este destul de mare si astazi poti face un prim pas destul de important.

VARSATOR

Astazi poti primi o veste buna, cel mai probabil la capitolul financiar. Ti se inapoiaza o suma de bani sau primesti o suma de bani neasteptata, care te ajuta sa iti duci la indeplinire cateva planuri la care nu mai sperai sa fie infaptuite.

PESTI

Inca de astazi incepi sa planifici minutios zilele ce vor urma, pentru ca ti se pregateste o perioada foarte aglomerata, pe care, daca nu o organizezi atent, o vei duce la capat cu greu.

related posts

Modifică setările cookies