Horoscop zilnic 20 octombrie 2014. Taurii au parte de o zi frumoasa, iar Racilor le merge bine la locul de munca


Horoscop zilnic 20 octombrie 2014. In plus, daca cei nascuti in Capricorn nu au partener, momentul in care vor intalni pe cineva ar putea avea loc chiar azi.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 20 - 26 octombrie 2014

Horoscop BERBEC

Simti nevoia de a-ti deschide sufletul fata de partener si asta vine din dorinta de apropiere. Iti este insa greu sa te exprimi sincer.

Horoscop TAUR

Pregateste-te pentru o zi frumoasa. Desi iti place sa fii independenta, nu te vei putea feri de sagetile lui Cupidon. S-ar putea ca, mai repede decat credeai, sa incepi o superba poveste de iubire.

Horoscop GEMENI

Ai o discutie cu partenerul de viata cu privire la relatia voastra conjugala. Aceasta ar putea sa fie furtunoasa, insa daca dai dovada de intelegere, totul se va termina cu bine.

Horoscop RAC

Sperantele tale din domeniul profesional au toate sansele sa se realizeze. Multi  dintre nativii acestei zodii au azi sansa de a-si intalni sufletul pereche. Nu putea exista un moment mai bun pentru asta. 

Horoscop LEU

Astrele sunt de partea ta, iar ziua de astazi va fi una deosebit de buna. Esti cu adevarat dedicata la locul de munca si doresti sa ai o relatie cat mai buna cu superiorii.

Horoscop FECIOARA

Aceasta zi pare sa stea sub semnul instabilitatii. O problema recenta la locul de munca are potential sa devina serioasa, deci incearca sa nu faci nimic care sa puna sub semnul intrebarii adevaratele tale intentii. Aminteste-ti ca nu exista situatii disperate, ci numai oameni care dispera din cauza unor situatii.

Horoscop BALANTA

Intelegerea cu iubitul e perfecta, cu momente de tandrete reciproca. Sunteti toleranti, tandri si afectuosi si faceti un efort real pentru a evita orice fel de discutie neplacuta.

Horoscop SCORPION

In acest moment, orice persoana de sex opus care ar dori sa te seduca ar trebui sa te faca sa visezi. Si se intampla. Chiar azi e posibil sa primesti un semn care sa te faca sa simti fluturi in stomac.

Horoscop SAGETATOR

Te simti nesigura si neincrezatoare in propriile puteri. O modalitate de a remedia situatia e sa-ti iei o vacanta pe care sa o petreci singura. Un weekend departe de ceilalti ar putea fi tot ce iti trebuie.  

Horoscop CAPRICORN

Data fiind actuala configuratie astrala, in viata ta ar trebui sa existe momente de dragoste, complicitate si tandrete. Daca nu ai intalnit inca persoana cu care sa traiesti astfel de momente, momentul nu e prea departe. 

Horoscop VARSATOR

Incerci sa mentii focul pasiunii si al iubirii aprins prin gesturi frumoase si declaratii care sa il binedispuna pe partener. 

Horoscop PESTI

Astrele vor avea o influenta benefica asupra vietii tale de cuplu. Cu ajutorul acestor alinieri binefacatoare, aceasta zi va fi marcata de mici bucurii si placeri. 

related posts

Modifică setările cookies