Horoscop zilnic 21 aprilie 2015. Taurii sunt intr-o forma de invidiat, in timp de Pestii se confrunta cu probleme


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 21 aprilie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Ziua nu este foarte buna pentru celibatarele care doresc sa-si gaseasca sufletul pereche, decat daca e vorba de o iubire din trecut. Persoana la care va ganditi si cu care flirtati de putin timp face un gest care va face sa va razganditi in privinta ei.

Horoscop 2015 TAUR

Sunteti intr-o forma de invidiat. Configuratia astrala va determina sa acordati o mai mare importanta aspectului exterior, ceea ce inseamna ca o sa incepeti sa mancati mai sanatos si chiar sa faceti sport dupa programul de la serviciu.

Horoscop 2015 GEMENI

S-ar putea sa intalniti o persoana cu adevarat deosebita, ceea ce inseamna ca urmeaza o perioada in care va veti simti implinite din punct de vedere sentimental.

Horoscop 2015 RAC

Sunteti intr-o buna stare de sanatate. Unele dintre voi ar putea sa resimta o anumita sensibilitate la rinichi, dar se va ameliora rapid in a doua jumatate a zilei, prin remedii naturist, babesti.

Horoscop 2015 LEU

Nativele care au relatii de lunga durata sunt bine aspectate, ceea ce inseamna ca relatiile cu partenerul vor deveni ceva mai intense astazi.

Horoscop 2015 FECIOARA

Nu aveti niciun motiv sa va plangeti. Sub efectul astrelor treceti prin momente in care intuitia voastra este aproape de clarviziune. Trebuie sa aveti incredere in aceasta intuitie: lucreaza in favoarea voastra.

Horoscop 2015 BALANTA

Datorita astrelor va va veti bucura de intalniri interesante. Dragostea este in aer, asa ca ati putea chiar incepe o noua relatie.

Horoscop 2015 SCORPION

Astrele va dispun la mici neplaceri cum ar fi cresterea tensiunii arteriale. Aveti grija ce mancati si incercati sa faceti mai multa miscare de-acum inainte, pentru a preveni probleme. Nu uitati de controlul amanuntit al unui specialist.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Configuratia astrala va face sa straluciti, ceea ce insemana ca veti iesi in evidenta cu usurinta. Mai ales la inceputul zilei aveti sustinerea planetelor, asa ca este posibil sa va intalniti cu cineva special.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Astrele va ofera un plus de energie si vitalitate. Poate incepeti un nou tratament, mai curand pentru efecte estetice decat de sanatate. Trebuie sa stiti ca orice initiativa medicala sau de intretinere se va bucura de reusita.

Horoscop 2015 VARSATOR

Planetele  se ocupa de viata voastra conjugala, deci totul ar trebui sa se desfasoare sub cele mai bune auspicii astazi. Alaturi de fiinta iubita, traiti momente la fel de intense precum cele din adolescenta, in a doua perioada a zilei.

Horoscop 2015 PESTI

Desi in mod normal aveti o stare de sanatate buna, aceasta zi ar putea sa aduca mici probleme. Respectati o buna igiena a vietii si evitati mancarurile prea indestulatoare si totul va fi bine.

related posts

Modifică setările cookies