Horoscop zilnic 21 august 2014. Berbecii vor sa primeasca afectiune, iar Varsatorii au parte de o zi minunata


Horoscop zilnic 21 august 2014. In plus, Racii reusesc sa urce o treapta pe scara succesului. Vei vedea mai jos de ce.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 18 - 24 AUGUST

BERBEC

Incerci sa-ti ascunzi sentimentele in spatele unei masti dure. In sinea ta, simti nevoia sa ti se arate afectiune, mai ales din partea celor apropiati. Desi ai parte de o zi sensibila, aceasta nu te impiedica sa-ti duci la bun sfarsit obiectivele.

TAUR

Ziua de astazi e decisiva pentru viitorul apropiat, asa ca atitudinea pe care o ai ar putea dicta o multime de intamplari. Trebuie sa decizi daca vrei sa faci fata oricarei eventuale probleme pe cont propriu sau daca ii lasi pe prieteni sa te ajute. Aliantele de azi sunt foarte importante, asa ca ai grija ce hotarasti.

GEMENI

Ai grija ce secrete dezvalui si, mai ales cui. Nu distruge prietenia cu cineva din cauza unei mici scapari. Orice spui si faci poate avea consecinte majore, asa ca ai mare grija cu cine ai de-a face si ce interese ascunse au cei cu care interactionezi.

RAC

Progres. Reusesti sa urci o treapta in plus pe scara succesului si sa respiri usurata dupa o perioada in care te-ai obosit si te-ai stresat. E un moment bun pentru a iesi in oras si a sarbatori sau pur si simplu pentru a-ti face un mic capriciu.

LEU

Tacerea e de aur. Repeta-ti in gand aceasta zicala si tine cont de ea cand simti ca esti pe cale sa dezvalui un secret care nu este al tau. Concentreaza-ti, in schimb, atentia asupra unui apropiat care are mare nevoie de ajutorul tau.

FECIOARA

Nu reusesti deloc sa te intelegi cu si sa-i intelegi pe cei din jur. Pana si partenerul iti da batai de cap si te face sa-ti dai seama ca trebuie sa mai lucrezi la capitolul empatie. Desi nu sunteti pe aceeasi lungime de unda, reusesti totusi sa colaborezi bine cu partenerii de afaceri sau colegii de lucru, ceea ce e foarte bine.

BALANTA

O zi buna, care te ajuta sa-ti stabilizezi situatia financiara. Orice aspect legat de serviciu sau afaceri se dovedeste reusit, ceea ce iti da o stare de bine, pe care simti nevoia sa o impartasesti cu cele mai importante fiinte din viata ta.

SCORPION

Ziua de 21 de august iti ofera pace, liniste, echilibru interior si incredere in sine. Orice ai face, faci bine si cel mai tare te incanta ca astazi nu trebuie sa-ti incalci principiile pentru a-ti atinge scopurile.

SAGETATOR

Te hotarasti ca iti doresti o promovare sau o pozitie mai buna la locul de munca, insa e indicat sa fii discreta in aceasta privinta si sa nu le spui tuturor care sunt planurile tale. O persoana din anturajul tau va incerca sa-ti puna bete in roate, deci cu cat stie mai putine, cu atat mai bine.

CAPRICORN

Ti se ofera sansa sa te integrezi intr-un grup, sa faci parte dintr-o echipa. Desi nu esti cea mai sociabila, e o ocazie foarte buna, de care ar trebui sa profiti, intrucat aceasta asociere se va dovedi foarte buna pe viitor.

VARSATOR

Ai parte de un castig financiar. Fie ca e vorba de un avans, fie ca recuperezi o suma de bani pe care ai imprumutat-o in urma cu ceva timp, cert este ca portofelul tau se ingroasa si esti suficient de inteleapta cat sa nu atentezi inca la continutul lui.

PESTI

O zi foarte buna pentru Pesti, care se relaxeaza si desfasoara activitati placute. Iti permiti sa-ti iei un moment de respiro si sa-ti dedici timpul unui hobby, unei pasiuni, unui lucru care te binedispune si te incarca mereu cu energie pozitiva.

related posts

Modifică setările cookies