Horoscop zilnic 21 august 2017. Berbecii isi fac prieteni noi, iar Racii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 21 august 2017.

Tag-uri:

BERBEC

Au loc schimbari in viata ta sociala si noul program te incanta. Legi tot felul de prietenii noi si iti doresti ca astazi sa te bucuri de roadele planurilor tale.

 

TAUR

Este o zi cat se poate de productiva pentru tine. Vei cunoaste persoane noi, care iti vor influenta viata in urmatoarea perioada si de care te vei atasa destul de puternic, desi nu te astepti.

 

GEMENI

Ziua aceasta este una cat se poate de axata pe viata romantinca. Au loc discutii importante cu partenerul de viata si totul ia o intorsatura diferita de cea la care te-ai fi asteptat.

 

RAC

Te cauta astazi o persoana pe care nu ai vazut-o de ceva timp, iar revederea te emotioneaza peste masura si iti ocupa gandurile aproape intreaga zi.

 

LEU

Se intampla lucruri care iti imbunatatesc starea de spirit si reusesc chiar sa te inveseleasca asa cum nu esti vazuta prea des.

 

FECIOARA

Stai de vorba cu cineva care iti da ideile peste cap si care te face sa privesti evenimentele din viata ta cu alti ochi. Ziua ta se axeaza pe contemplare.

 

BALANTA

Sunt sanse mari ca astazi sa te implici in foarte multe activitati care sunt mai degraba in interesul celor din jurul tau. Simti nevoia sa le sari in ajutor celor dragi, insa finalul zilei te va gasi extenuata.

 

SCORPION

O zi buna din punct de vedere financiar, pentru Scorpioni. Primesti o suma de bani la care nu te asteptai si care pica exact la tanc, pentru ca planuiai de ceva timp o sesiune de cumparaturi.

 

SAGETATOR

Prieteni noi, idealuri noi si o atitudine noua, acesta este rezumatul zilei tale. Tot ceea ce se intampla in jurul tau te mentine ocupata pana spre seara, dar iti si place extraordinar de mult.

 

CAPRICORN

Ai o stare energica si vioaie astazi, asa ca nu te dai in laturi de la a planifica tot felul de activitati cu prietenii. Ai grija sa nu exagerezi si tine cont ca ziua are un numar limitat de ore, care nu iti permit sa faci chiar tot ce ti-ai dori.

 

VARSATOR

Te gandesti intens la cariera si la ce pasi ai de urmat in viitorul apropiat. Astazi esti pusa pe facut planuri si pe programat pas cu pas ce ai de facut in urmatoarea perioada.

 

PESTI

Poti pleca intr-o calatorie astazi sau poti avea parte de o experienta complet neasteptata, care implica si o persoana foarte draga tie. Ziua aceasta te incanta si ti reda increderea ca lucruri nu sunt atat de gri in viata ta.

related posts

Modifică setările cookies