Horoscop zilnic 21 decembrie 2016. Leii sunt competitivi, iar Scorpionii se simt inspirati


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 21 decembrie 2016.


BERBEC

Astazi planifici evenimente viitoare si te folosesti de intuitia ta pentru a lua deciziile potrivite. Nu gasesti timp pentru partenerul tau, iar din acest motiv este posibil sa te lovesti de unele reprosuri.

TAUR

Incearca sa te abtii de la comentarii inutile si sa comunici cu cei din jur doar in momentul in care ai de spus ceva care nu va deranja pe nimeni. Transmite cu grija mesajul, caci esti predispusa sa faci gafe.

GEMENI

Esti irascibila si te certi cu cei din jurul tau, mai ales la locul de munca unde colegii tai par sa te considere o super eroina, care trebuie sa faca toata treaba.

RAC

O cheltuiala neprevazuta te determina sa apelezi la contul de economi, care oricum suferise dupa sarbatori din cauza cadourilor pe care le-ai cumparat. 

LEU

Latura voastra competitiva se activeaza astazi. Va luptati pentru a obtine postul de lider sau o pozitie mai buna la scoala, iar ambitia si perseverenta de care dati dovada va propulseaza in top. 

FECIOARA

Provocarea zilei consta in a va adapta la ceilalti si la modul lor de a gandi sau a actiona. Daca nu faceti acest lucru, este posibil ca situatia voastra sa se complice. In cazul in care simtiti ca cineva va neindreptateste, purtati mai intai o conversatie calma, apoi treceti la acuzatii.  

BALANTA

Astazi simti ca lumea este a ta si ca poti realiza tot ce ti-ai propus. Cu atitudinea aceasta de invingator vei reusi sa te faci remarcata la job, acolo unde obtii un succes mic, dar satisfacator.

SCORPION

Te simti inspirata astazi si ii impresionezi pe cei din jur cu ideile tale inovatoare. Te regasesti in centrul atentiei atat la job, cat si in cercul tau de prieteni. Bucura-te de aceste momente si incearca sa iti mentii buna dispozitie pentru mai mult timp.

SAGETATOR

Este o zi in care pui la indoiala adevaratele prietenii. Simti ca ai fost tradata de o peroana pe care o considerai apropiata si acum reevaluezi toate celelalte prietenii. Incearca sa nu fii atat de dura cu ceilalti doar pentru ca o singura persoana ti-a gresit.

CAPRICORN

Te straduiesti sa rezolvi un conflict cu unul dintre colegii de la munca, insa nu prea ai sanse, chiar daca iti expui toate argumentele, iar discutia pare sa se prelungeasca la infinit. 

VARSATOR

Ar trebui sa profiti de toate oportunitatile care apar astazi, deoarece astrele par sa fie de partea ta, iar toate premisele par sa arate ca vei avea o zi plina de realizari.

PESTI

Nu este o zi in care iti rezolvi cele mai importante probleme, insa trebuie sa profiti din plin de micile coincidente de care te lovesti astazi, caci tocmai ele iti vor face ziua mai frumoasa.

related posts

Modifică setările cookies