Horoscop zilnic 21 februarie 2017. Taurii au o situatie financiara delicata, iar Capricornii au parte de o neintelegere


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 21 februarie 2017.


BERBEC

Imaginatia ta se dezlantuie si beneficiezi de o mare deschidere spre implicarea in noi proiecte importante, menite sa iti scoata in evidenta talentele stiute numai de tine, cu care iti vei surprinde pana si partenerul.

TAUR

Situatia ta financiara este cam delicata in acest moment, iar din acest motiv trebuie sa gasesti solutii care sa te scoata din acest impas. Partenerul iti este alaturi, astfel incat nu trebuie sa-ti faci foarte multe griji.

GEMENI

Astazi iti consolidezi si mai mult legatura cu partenerul tau, ba chiar duci la indeplinire proiecte comune cu acesta, iar astfel relatia ta devine puternica si armonioasa. Ce poate fi mai frumos de atat?

RAC

Cheltuielile neprevazute incep sa-si faca aparitia, insa de aceasta data nu este vorba de taxe sau plati obligatorii dar nestiute de tine catre anumite institutii, ci de satisfacerea propriilor placeri. Prin urmare, magazinele sunt astazi cele mai bune prietene ale tale.

LEU

Dupa cateva zile in care te-ai confruntat cu probleme din diverse domenii, astazi gasesti rezolvarea cea mai buna pentru toate acestea. Te simti eliberata si implinita in acelasi timp, motiv pentru care simti nevoia sa sarbatoresti si sa iesi in oras cu cei dragi.

FECIOARA

Astazi preferi sa fii observator, in loc sa participi activ la diverse evenimente. De asemenea, este posibil sa fii pusa in situatia de a face lumina intr-o anumita problema sau de a opri un conflict  neplacut ce a izbucnit intre colegii sau prietenii tai.

BALANTA

Ti se face o oferta greu de refuzat, insa de aceasta data trebuie sa alegi intr-o oarecare masura intre viata personala si cariera ta. Ca de fiecare data, ai tendinta de a alege totul sau nimic, insa gandeste-te bine inainte de a lua o decizie atat de importanta.

SCORPION

Desi lucrurile nu merg tocmai bine la locul de munca, totusi nu trebuie sa te lasi invinsa de problemele care pot aparea sau de colegii care-ti fac viata mai grea. Incearca sa raspunzi criticilor cu un zambet si faptelor urate ale celorlalti cu indiferenta, caci doar astfel vei putea face fata acestei zile.

SAGETATOR

Mare grija astazi la persoanele in care alegeti sa va puneti increderea. Cineva in care pana acum ati crezut se va dovedi o mare dezamagire, iar aceasta situatie va va crea un real disconfort. Tineti minte insa ca aveti multi alti prieteni buni.

CAPRICORN

Sunteti pe cale sa fiti subiectul unei mari neintelegeri la locul de munca. Nu faceti miscari gresite, nu va spuneti opiniile prea raspicat si nu va enervati fara motiv. Doar in acest fel veti evita complicatiile.

VARSATOR

Trebuie sa rezolvi o problema destul de importanta si pentru cateva momente este necesar sa uiti de propriile reguli si sa te adaptezi unor altfel de conditii, care nu-ti sunt intocmai pe plac. Nu pierde timpul pe analiza situatiei, ci incearca sa gasesti cat mai repede solutii.

PESTI

Tratezi cu diplomatie si mult calm unele situatii conflictuale care vor aparea astazi, desi uneori iti doresti sa spui lucrurilor pe nume, indiferent ce presupune acest lucru. Pastreaza-ti totusi energia pentru alte zile, cand sigur vei avea nevoie de ea pentru a face fata unor oameni mai dificili.

related posts

Modifică setările cookies