Horoscop zilnic 21 februarie 2018. Pestii duc la capat cateva planuri dificile, vezi ce se intampla cu Leii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 21 februarie 2018.


BERBEC

Se anunta o zi plina, in care poti negocia si incheia contracte, in care ai intalniri, sedinte cu sefii si colegii si multe responsabilitati de asumat. Partea buna este ca veniturile tale pot suferi modificari pozitive.

TAUR

Esti luata prin surprindere de niste vesti legate de o persoana draga. Ai parte de o iesire in oras, in urma careia afli ceva important despre o prietena, ceva care te face sa te bucuri pentru ea.

GEMENI

Astazi iti folosesti energia pentru a iesi in evidenta intr-un grup de oameni care nu te-au bagat prea mult in seama. Te simti ignorata si nu poti accepta asta, asa ca ai grija ca toata lumea sa afle cine esti si ce poti.

RAC

Reusesti sa te mobilizezi destul de bine si sa rezolvi multe dintre treburile pe care le ai, inca de dimineata. Ai parte de o conjuctura favorabila pentru a-ti incheia multe dintre proiectele la care lucrezi de mult timp.

LEU

Astazi se deschide o etapa noua in sfera amoroasa. Fie treci la nivelul urmator, alaturi de partenerul de viata, fie cunosti pe cineva care reuseste sa iti trezeasca interesul cu foarte mare usurinta.

FECIOARA

Ai de luat cateva decizii legate de bani si de organizarea lor, in asa fel incat sa te bucuri de o perioada urmatoare productiva. Nu vrei sa te lasi dusa de val si sa cheltuiesti mai mult decat iti permiti, asa ca iti faci o lista clar cu ceea ce ai de facut.

BALANTA

Ai cateva drumuri de facut, iar asta nu iti place deloc. Te grabesti sa revii intr-un mediu prietenos, cat de repede poti, chiar daca asta insemna sa lasi cateva dintre treburile pe care le ai nerezolvate.

SCORPION

O persoana careia i-ai imprumutat o suma de bani isi face astazi aparitia, intr-un fel cat se poate de frumos. Este extrem de incantata de ajutorul tau si isi doreste sa iti multumeasca printr-un gest frumos, de care sa va bucurati impreuna.

SAGETATOR

Ai parte de o zi destul de calma, de care poti profita in asa fel incat zilele urmatoare sa te prinda linistita si odihnita. Astazi te bucuri de faptul ca nu te cauta nimeni si incerci sa stai cat mai mult intr-o singuratate placuta.

CAPRICORN

Te preocupa un nou proiect in care vrei sa te implici, insa faptul ca ai nevoie de ajutor din partea unor colegi nu lasaca totul sa iasa conform planului tau, pe care te bazezi in totalitate. Esti nevoita sa faci compromisuri

VARSATOR

Te gandesti foarte mult la viitor si mai putin la prezent, in special pentru ca ai cateva ingrijorari cu privire la un eveniment important, care se apropie vertiginos. Incearca sa nu te obosesti inainte de vreme si nici sa nu ii incarci si pe ceilalti cu gandurile tale.

PESTI

Desi iti doreai cu tarie o zi libera, astazi nu apuci sa te bucuri prea mult de odihna si relaxare. Ai de dus la capat cateva planuri organizatorice si nimeni nu le poate incheia mai bine decat tine.

related posts

Modifică setările cookies