Horoscop zilnic 21 ianuarie 2017. Taurii se implica in activitati noi, iar Racii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 21 ianuarie 2017.


BERBEC

Ai foarte multa energie si simti ca intuitia ta e la cote maxime. Poti citi intentiile oricui imediat si te folosesti de asta pentru a avea grija ca tot ce ti-ai propus sa faci astazi va iesi exact asa cum iti doresti.

TAUR

Ai parte de tot felul de invitatii si sunt mari sanse sa si accepti una dintre ele.Te implici in activitati noi, care iti aduc satisfactii, desi nu te asteptai deloc la asa ceva.

GEMENI

Astazi te afli in situatia de a repara  greseli facute de alte persoane, indiferent ca este vorba despre locul de munca, scoala sau familie. Evita sa te enervezi si sa initiezi discutii care pot rani pe toata lumea implicata.

RAC

Afli ca ai de facut o calatorie in interes de serviciu sau ca primesti un proiect pentru care trebuie sa te deplasezi. Nu iti place asta in mod special, dar incerci sa privesti si partea interesanta a povestii. Cine stie, poate va fi o experienta frumoasa.

LEU

Simtul practic de care dai dovada astazi te scoate din tot felul de belele, de parca aceasta zi ti-ar fi complet impotriva. Simti ca lucrurile nu au niciun fel de organizare si ca este nevoie de cineva ca tine, care sa puna punctul pe i.

FECIOARA

Petreci foarte mult timp srand de vorba cu o multime de persoane, astazi. Cel mai probabil te ocupi de planificarea unui eveniment care cere o astfel de sesiune intensiva de comunicare.

BALANTA

Primesti o suma de bani la care nu te asteptai si care vine ca o veste extrem de buna pentru tine. Nu simti nevoia sa faci nimic special cu ei, insa contul tau de economii poate deveni mai mare, cu aceasta ocazie.

SCORPION

Se intampla lucruri importante la capitolul sentimental. Fie ca este vorba despre o relatie de amicitie pe care o duci la un alt nivel, fie ca e vorba despre un legamant pe care il faci cu partenerul de viata, lucrurile merg spre mai bine.

SAGETATOR

Intuitia de care dai dovada te-a ajutat de foarte multe ori sa eviti un conflict, insa astazi poate fi chiar ea cea care te implica in unul. Exista persoane carora nu le place modul tau de a te eschiva si care iti vor reprosa asta.

CAPRICORN

Ai o zi extrem de aglomerata si de obositoare si asta te face sa ai o stare de spirit pe care ceilalti nu o apreciaza la tine. Incearca sa te relaxezi si sa intelegi ca nu este vina altora pentru ceea ce ti se intampla.

VARSATOR

Iti pui toata energia intr-un proiect la care muncesti de mult timp si astazi incep sa se vada rezultatele. Este de prisos sa spune cat de incantata esti.

PESTI

Ai o multime de idei si iti este greu sa le organizezi intr-o ordine clara. Vrei sa ii propui partenerul de viata o multime de lucruri, de la calatorii la redecorarea casei sau la schimbarea joburilor si astazi simti ca e ziua cea mai buna pentru asta.

related posts

Modifică setările cookies