Horoscop zilnic 21 ianuarie 2018. Pestii au parte de o zi romantica. Vezi ce se intampla cu Balantele 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste tot horoscopul pentru 21 ianuarie 2018.


BERBEC  

Te incapatanezi sa iti sustii punctul de vedere intr-o discutie aprinsa cu un apropiat. Invata sa lasi de la tine pentru ca nu ai dreptate si toti vad asta, mai putin tu. Cu cat realizezi mai repede asta, cu atat conflictul se va stinge mai repede.

TAUR

Nu ai o stare prea buna si, din pacate, nimeni din anturaj nu reuseste sa iti ridice moralul. Pentru ca nu ai chef sa socializezi, vei prefera sa iti petreci ziua in casa, cu telefonul inchis.

GEMENI 

Mintea iti sta la un conflict pe care l-ai avut recent cu o persoana apropiata. Lasa de la tine, fa tu primul pas spre impacare, pentru a scapa de framantari si pentru a-ti ridica starea de spirit.

RAC 

Ziua de duminica nu te prinde intr-o dispozitie prea buna. Problemele de la serviciu nu iti dau pace nici in weekend, iar faptul ca de maine incepe o noua saptamana de lucru nu face decat sa iti accentueze starea negativa.

LEU  

Reusesti in sfarsit sa te debarasezi de probleme si taskuri si sa iti faci timp pentru tine, sa te relaxezi si sa iti revezi prietenii apropiati. Petreci timp de calitate cu cei dragi, ceea ce se dovedeste a fi exact ce aveai nevoie pentru a te destresa.

FECIOARA

Iti petreci ziua in compania familiei si totul va decurge bine daca reusesti sa te abtii si sa nu critici pe nimeni, sa nu afisezi o atitudine aroganta. In caz contrar, micile conflicte vor izbucni in timp record si vor strica dispozitia tuturor celor prezenti.

BALANTA

Esti hotarata sa iti schimbi stilul de viata, sa incepi un nou regim alimentar, sa faci mai multa miscare si nu vei mai amana totul pe luni, ci vei incepe sa faci mici pasi in aceast sens inca de astazi. Esti o sursa de inspiratie pentru cei din jurul tau.

SCORPION

Simti nevoia unei schimbari si, din pacate, nicio idee venita din partea prietenilor nu reuseste sa te entuziasmeze. Trebuie sa iti rezervi putin timp si sa te gandesti ce iti doresti cu adevarat. De indata ce iti vei fixa un obiectiv clar, iti va fi mult mai simplu sa il atingi si sa iti schimbi starea generala.

SAGETATOR

Este posibil ca astazi sa fii implicata intr-un conflict cu un prieten apropiat. Vina iti apartine, dar orgoliul te impiedica sa recunosti asta. Daca tii la aceasta prietenie, ai face bine sa iti asumi greselile.

CAPRICORN 

Vrei sa iti cresti veniturile si iti petreci ziua facand un plan concret in aceast sens. Ai suficienta motivatie pentru a trece de la vorbe la fapte, asa ca ai toate sansele sa iti atingi obiectivele in scurt timp.

VARSATOR 

O veste pe care o primesti in aceasta dimineata te face sa iti dai toate planurile peste cap. Ti-ai fi dorit sa profiti de reducerile din aceasta perioada si sa faci putin shoppimg, dar nu vei mai avea timp pentru asta. Tot raul va fi spre bine pentru ca banii economisiti astazi vei ajunge sa ii folosesti in scopuri mai bune.

PESTI 

Ai o dispozitie foarte buna si reusesti sa iti surprinzi placut si partenerul de cuplu. Ii pregatesti o surpriza, o escapada undeva la munte unde sa puteti sa fiti doar voi doi, fara s ava deranjeze nimeni si nimic.  

related posts

Modifică setările cookies