Horoscop zilnic 21 iulie 2016. Berbecii sunt greu de multumit, iar Gemenii nu sunt deloc realisti


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 21 iulie 2016.


BERBEC 

Ai parte de o zi destul de solicitanta si asta pentru ca esti foarte greu de multumit. Nimic nu pare sa iti convina, iar lucrul acesta face ca discutiile cu cei din jur sa fie imposibile. Nu ajungi cu nimeni la consens.

TAUR

Esti atrasa de un barbat care pare ca ar avea aceleasi sentimente fata de tine, insa niciunul dintre voi nu este dispus sa faca primul pas. Daca iti doresti sa se intample ceva intre voi, este momentul sa treci peste timiditate si sa actionezi.

GEMENI

Iti faci niste planuri care nu au nicio legatura cu realitatea. Visezi la cai verzi pe pereti, fara sa faci nimic concret. Ai vrea ca totul sa se intample de la sine, fara ca tu sa faci vreun pic de efort.

RAC

Astazi este ziua ta norocoasa: fara sa faci mari eforturi, tot ce iti propui iti iese. Esti incantata de directia in care evolueaza lucrurile la job, iar cu partenerul lucrurile merg cat se poate de bine.

LEU

Esti destul de irascibila astazi, iar lucrul acesta ii face pe cei din jur sa te evite. Desi de obicei iti place sa fii in centrul atentiei, astazi ai prefera sa fii invizibila. Nu esti deloc comunicativa.

FECIOARA

Ai o atitudine jucauasa astazi si ai vrea sa flirtezi cu oricine iti iese in cale. Vrei sa iti testezi puterea de seductie si esti incantata de efectele pe care le ai asupra sexului opus.

BALANTA

Ai tendinta de a cheltui mai mult decat este cazul si ar fi bine sa fii mai calculata din acest punct de vedere. Incearca sa iti faci ordine in finante, pentru a nu ramane cu o gaura considerabila in buget.

SCORPION

Esti extrem de suspicioasa astazi in ceea ce priveste intentiile celorlalti. Pare ca ti-ai pierdut increderea in cei din jur, iar aceasta atitudine nu te ajuta cu nimic. Incearca sa te mai relaxezi.

SAGETATOR

Relatia sentimentala in care te gasesti acum nu te mai multumeste si ti-ai dori ceva mai multa actiune din punct de vedere amoros. Esti tentata de o aventura, indiferent de consecinte.

CAPRICORN

Situatia de la birou devine una complicata, insa nu este motiv de panica. Daca te concentrezi asupra task-urilor tale si nu apleci urechea la barfele din jur, o sa treci cu bine si peste aceasta etapa.

VARSATOR

O veste neasteptata iti complica un pic ziua si iti strica programul pe care il aveai stabilit. Nu este motiv sa te ingrijorezi, mai ales ca s-ar putea ca noua situatie sa te avantajeze mai tare.

PESTI

Esti curtata de un barbat care devine din ce in ce mai insistent si nu pare sa se multumeasca cu un refuz. Incearca sa fii mai ferma daca nu il vrei in viata ta.

related posts

Modifică setările cookies