Horoscop zilnic 21 iulie 2017. Gemenii au o zi activa, iar Leii se remarca la birou


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 21 iulie 2017.


BERBEC

Iti este testata din nou puterea de a face fata anumitor situatii deloc placute cu rabdare si precautie. Ai tendinta de a da vina pe cineva din jur pentru unele probleme aparute subit, insa ulterior realizezi ca ai facut o greseala.

TAUR

Ceri sfatul celor apropiati intr-o anumita problema, dar incerci in acelasi timp sa gasesti raspunsul in propriile ganduri si in experienta de viata de pana acum. Este un moment potrivit de a schimba locul de munca si de a-ti dedica timpul activitatilor care iti fac cu adevarat placere.

GEMENI

Ai parte de o zi activa, in care ai ocazia sa-ti pui in valoare abilitatile de care esti mandra. Inca de la primele ore la diminetii te implici in discutii, care au cu siguranta ca scop detasarea de restul grupuluio si scoaterea ta in evidenta.

RAC

Te simti pierduta, desi oportunitatile profesionale iti bat in fiecare zi la usa. Este momentul sa te hotarasti pe ce drum alegi sa mergi, pentru ca nu mai poti amana prea mult timp aceste decizii.

LEU

Muncesti cu drag alaturi de colegii tai si participi la proiecte de grup in care ai ocazia sa-ti pui in valoare atuurile profesionale, insa lucrurile decurg destul de greu, cu piedici si indoieli, uneori cu conflicte si diverse dificultati.

FECIOARA

Recurgi la unele schimbari semnificative in viata ta, la care te-ai gandit destul de mult in ultima vreme. Desi nu iti este usor sa iesi din zona ta de confort, totusi stii ca aceasta este singura solutie pentru ca tu sa fii din nou fericita.

BALANTA

Emotiile si eventualele obstacole de care te lovesti nu trebuie sa te impiedice sa obtii ceea ce ti-ai propus. Unele lucruri nu se rezolva atat de simplu, iar implicarea ta trebuie sa fie in proportie de 100%. Nu uita sa ceri ajutorul unui specialist atunci cand simti ca esti depasita de situatie.

SCORPION

Nu incerca sa eviti detaliile care ti se ofera astazi, caci tocmai ele fac diferenta. Asculta-i pe cei care vor sa-ti vorbeasca, pentru ca e posibil ca exact astazi sa ai parte de o lectie de viata.

SAGETATOR

Nu te intereseaza catusi de putin ceea ce se intampla in jurul tau, caci esti extrem de preocupata de propriile ganduri si idei. Te cuprind stari emotionale, care iti aduc aminte de vremuri de mult apuse.

CAPRICORN

Noi oportunitati imposibil de ignorat iti apar in cale si asa cum nimeni nu s-ar fi asteptat, chiar profiti de ele. De astazi vei intra intr-o perioada foarte benefica, ce iti va aduce multe satisfactii pe plan personal si profesional.

VARSATOR

Te remarci in multime astfel incat nici nu poate fi vorba de vreo competitie intre tine si ceilalti. Profiti de ziua de azi daca vrei sa obtii cu orice pret ceva anume, caci ai toate sansele sa devii o prezenta memorabila.

PESTI

Sistemul defensiv este astazi la pamant si cu greu faci fata incercarilor celorlalti de a te pune intr-o lumina mai putin buna. Totusi un om important din viata ta reuseste sa te scoata din acest impas.

related posts

Modifică setările cookies