Horoscop zilnic 21 iunie 2017. Varsatorii incep proiecte noi, iar Pestii primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 21 iunie 2017.


BERBEC

Berbecii ar trebui sa aiba o atentie sporita astazi si sa prinda din zbor cateva gesturi ale oamenilor din jurul lor. Cineva de la locul de munca nu este foarte multumit de tine si incearca sa le arate asta si altora, fara sa fii avertizata in vreun fel.

TAUR

Taurii au nevoie sa isi urmeze propriile sfaturi pentru ceilalti. Se ingrijesc intotdeauna de binele celor din jur si uneori uita de sine. Este indicat ca astazi sa faci acele programari la medic sau la sala de sport si sa incepi sa te ingrijesti mai mult.

GEMENI

Trebuie sa te tii departe de conflictele altora si sa intelegi ca unele discutii pur si simplu nu te privesc. Dincolo de faptul ca poti sa oferi sfaturi cu adevarat bune, la nevoie, este foarte important si ca acestea sa iti fie solicitate. Astazi este una dintre acele zile cand nu iti este prielnic sa intri in discutii despre ceilalti.

RAC

Te bucuri de o zi edificatoare, in care tot ce faci este sa ai grija de tine si sa te odihnesti. Nu ti se intampla des sa ai atat de mult timp liber, asa ca savurezi din plin aceasta si poti chiar sa exagerezi cu somnul de frumusete. 

LEU

Leii pot da dovada de o loialitatea incredibila, atunci cand alti nativi ar putea sa isi schimbe alegerile. Aceasta zi iti ofera oportunitatea de a demonstra ca esti o persoana de cuvant, cel mai probabil in relatia cu iubitul sau cu o persoana foarte apropiata.

FECIOARA

Te vei gasi ancorata intr-o situatie in care trebuie sa fii foarte atenta la ceea ce spui si la argumentele pe care le oferi. Poti participa la o sedinta de serviciu foarte importanta sau la o discutie in familie, care stabileste cateva traiectorii de viitor. Daca vrei sa fie votata opinia ta, ai grija sa le oferi celorlalti motive foarte solide.

BALANTA

Astazi ai dovada de o incapatanare care iti poate atrage cateva critici. Iar despre tine se stie deja ca nu accepti cu usurinta ca cineva sa te contrazica. Incearca sa nu insisti asupra subiectelor sensibile pe care ceilalti le deschid si sa nu devii prea vehementa in exprimarea parerilor.

SCORPION

Esti o persoana foarte atasata si loiala, insa uneori tinzi sa te lipesti de persoane care nu te merita. Din pacate, astazi te vei gasi in ipostaza in care vei afla asta chiar pe pielea ta, iar intamplarea neplacuta iti va strica intreaga zi.

SAGETATOR

Poti pusa la incercare de cineva de la locul de munca. Este posibil sa ti se pregateasca o promovare pe care o astepti de mult timp, dar pentru care va trebui sa mai muncesti inca o perioada lunga de timp.

CAPRICORN

Iei parte la o cina in familie sau primesti o invitatie in oras, de nerefuzat. Nu ai o stare tocmai buna pentru asta, dar o sa devina mai placut pe masura ce incerci sa te implici in discutii si sa te bucuri de zi.

VARSATOR

Esti invitata sa participi la evenimente de mare amploare sau sa te implici in proiecte noi. Ideea te incanta si te face sa te mandresti cu faptul ca cei din jur te considera suficient de buna in ceea ce faci, incat sa te implice in ceea ce fac ei.

PESTI

Vei fi cautata de o persoana care nu ti-a mai dat semne de ceva timp deja. Chiar daca ai fost usor deranjata de  absenta ei din viata ta, supararea este deja uitata si te bucuri peste masura de faptul ca aveti ocazia sa petreceti timp impreuna.

related posts

Modifică setările cookies