Horoscop zilnic 21 mai 2014. Taurii gasesc solutii, iar Gemenii sunt in forma maxima


Horoscop zilnic 21 mai 2014. Racii simt nevoia unei schimbari, in timp ce situatia financiara a Fecioarelor se schimba in bine. Vedeta zilei: Lisa Edelstein. La multi ani!


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 19-25 MAI 2014.

BERBEC

Ai nevoie ca ceilalti sa-ti confirme profesionalismul de care dai dovada in fiecare zi, motiv pentru care comunici mai mult ca oricand cu cei din jurul tau, pentru a fi sigura ca abilitatile tale sunt apreciate de toata lumea

TAUR

Capacitatea de a gasi o solutie la toate problemele, astfel incat toata lumea sa fie multumita si impacata, te scoate astazi in evidenta. Cei din jurul tau observa faptele bune pe care le faci si te lauda pentru aceste lucruri.

GEMENI

Esti in forma maxima, iar lucrurile merg mai bine decat te asteptai. Datorita abilitatilor de comunicare, reusesti sa ii uimesti pe toti din jurul tau si sa obtii exact ce ti-ai propus.

RAC

Ai nevoie de o schimbare in viata ta pentru ca lucrurile sa revina la normal. Fie te inscrii la un curs, fie reiei legatura pierduta cu una dintre prietenele tale cele mai bune, insa cumva gasesti o solutie pentru a-ti fi mai bine.

LEU

Te simti pierduta, desi oportunitatile profesionale iti bat in fiecare zi la usa. Este momentul sa te hotarasti pe ce drum alegi sa mergi, pentru ca nu mai poti amana prea mult timp aceste decizii.

FECIOARA

Lucrurile se schimba in favoarea ta, iar situatia financiara incepe sa iti aduca in sfarsit zambetul pe buze. Nu rata sansele care ti se ofera pentru a fi pe deplin implinita.

BALANTA

Recurgi la unele schimbari semnificative in viata ta, la care te-ai gandit destul de mult in ultima vreme. Desi nu iti este usor sa iesi din zona ta de confort, totusi stii ca aceasta este singura solutie pentru ca tu sa fii din nou fericita.

SCORPION

Simti ca ai nevoie de sfaturi pentru a putea lua o decizie pentru perioada urmatoare, astfel incat si de data aceasta prietenii sunt alaturi de tine si incearca sa-ti ofere tot sprijinul de care ai nevoie.

SAGETATOR

Astazi te grabesti sa tragi concluzii pripite si este posibil sa iei decizii complet gresite din aceasta cauza. Trebuie sa dai dovada de mai multa rabdare si sa intelegi ceea ce se intampla in jurul tau.

CAPRICORN

Nu incerca sa eviti detaliile care ti se ofera astazi, caci tocmai ele fac diferenta. Asculta-i pe cei care vor sa-ti vorbeasca, pentru ca e posibil ca exact astazi sa ai parte de o lectie de viata.

VARSATOR

Daca in cariera crezi ca nu ai pic de noroc, lucrurile se schimba cand vine vorba de dragoste. Te implici intr-o relatie frumoasa, care te implineste cu adevarat si te face din nou fericita.

PESTI

Esti implicata in dispute in care nu-ti gasesti deloc locul si tinzi sa te confrunti cu ceilalti. Iti doresti sa-i faci sa-ti inteleaga punctul de vedere, insa este posibil sa nu reusesti decat sa-i enervezi.

related posts

Modifică setările cookies