Horoscop zilnic 21 martie 2016. Taurii au o situatie sentimentala complicata, iar Leii au multe de rezolvat


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 21 martie 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

Inceputul de saptamana incepe cu provocari noi din punct de vedere profesional. Te vezi nevoita sa rezolvi niste situatii urgente, care nu suporta amanare. Esti inspirata si reusesti sa faci fata cu brio situatiei.

TAUR

Situatia sentimentala devine din ce in ce mai complicata si nu vezi nicio cale de rezolvare. Discutiile cu partenerul sunt din ce in ce mai aprinse si o apar o multime de reprosuri, de o parte si de alta.

GEMENI

Nu reusesti sa te concentrezi deloc astazi, pentru ca esti cu gandul la alte lucruri decat treburile curente. Visezi la cai verzi pe pereti, iar asta nu te ajuta deloc la birou sau in relatia cu partenerul. Cel mai bine ar fi sa revii cat mai curand cu picioarele pe pamant.

RAC

Incerci sa multumesti pe toata lumea, insa din pacate nu iti iese planul in totalitate. In ciuda eforturilor tale de a fi pe placul tuturor, sunt persoane care pur si simplu nu sunt pe aceeasi lungime de unda. Fii tu insati si nu te mai stradui atata sa ii multumesti pe cei din jur.

LEU

Ai foarte multe lucruri de rezolvat astazi si prea putin timp la dispozitie pentru a duce totul la bun sfarsit. Incerci sa nu intri in panica si sa nu fii prea dezamagita daca la finalul zilei vei realiza ca nu ai facut mare lucru.

FECIOARA

Astazi reusesti sa te bagi in niste conflice, in care, in principiu, nu ai avea ce cauta. Dar pentru ca nu poti sa iti tii parerile pentru tine, te trezesti in mijlocul unei dispute aprinse, in care se folosesc cuvinte destul de dure.

BALANTA

Sentimentele tale pentru barbatul de care esti atrasa sunt din ce in ce mai confuze. Desi il placi, traiesti cu senzatia ca nu este tocmai cel mai potrivit partener pentru tine. Te gandesti sa iei o decizie in acest sens cat mai curand posibil.

SCORPION

Astazi nu esti in apele tale, motiv pentru care relatiile tale cu cei din jur au de suferit. Desi incerci sa ascunzi faptul ca nu te simti tocmai bine, cei apropiati isi vor da seama ca ceva nu este in regula.

SAGETATOR

Relatiile cu colegi de birou sunt destul de tensionate astazi, iar tu esti mult prea orgolioasa pentru a recurge la mici compromisuri ca sa ajungeti la un acord comun. Disputele sunt destul de aprinse.

CAPRICORN

Iti doresti sa petreci mai mult timp cu partenerul, insa, ca de obicei, pui jobul pe primul plan. Lucrul acesta s-ar putea sa iti afectezde relatia pe viitor. Incearca sa te organizezi mai bine, astfel incat sa iti mai ramana timp si pentru el.

VARSATOR

Te simti neglijata de partener, iar lucrul acesta te face sa suferi. Ai vrea sa iti acorde mai multa atentie, insa el pare ca te are pe ultimul loc pe lista lui de prioritati.

PESTI

Se anunta o zi agitata, in care nu stai o clipa locului. Ai o multime de chestiuni de rezolvat, intalniri la care sa participi si propuneri pe care sa le faci. Desi nu toate ideile tale sunt pe placul celorlalti, pana la urmei vei reusi sa le pui in practica.

related posts

Modifică setările cookies