Horoscop zilnic 21 martie 2018. Taurii sunt într-o formă de zile mari, vezi ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 21 martie 2018.

Tag-uri:

BERBEC

Este ziua ideală pentru a-ți arată afecțiunea pentru cei dragi. Tratează-ți partenerul cu multă dragostea și fă-l să se simtă iubit, pentru că merită. Sună-ți prietenii și discuta cu ei așa cum făceai odată. Spre seară ieși în oraș cu familia și oferă-le toată atenția ta.

 

TAUR

Astăzi eșți în sfârșit în zona ta de comfort, astfel încât ești într-o formă de zile mari și totul merge că pe roate. În sfârșit ai scăpat de sentimentul de nesiguranță și îngrijorare care te-a curprins în ultimul timp și eșți că nouă. Profită de această zi și nu te gândi la nimic rău.

 

GEMENI

Astăzi strângi roadele muncii tale. Nu te aștepta să primeșți laude și felicitări din partea șefilor sau colegilor tăi, căci mulți vor fi invidioși pe rezultatele tale bune, însă cel puțîn tu ești încântată de ceea ce ai reușit să faci doar prin forțele proprii.

 

RAC

Nu încerca astăzi să-ți arăți entuziasmul față de reușitele celor din jur, pentru că nu vei avea succes. Fii naturală și nu te chinui să pari ceea ce nu ești, pentru că nu vei avea de pierdut. De asemenea, astăzi este o zi bună pentru a relua legăturile pierdute cu prietenele tale.

 

LEU

Astăzi nu contează exteriorul, ci doar caracterul omului din față ta. Ca niciodată, eșți impresionată de sentimentele acestuia și nu mai judeci omul după aparențe, ci după vorbe și fapte. Ești interesată de familia și prietenii tăi și faci tot posibilul să iei legătura cu fiecare dintre ei.

 

FECIOARA

Este o zi în care îți regăseșți calmul și pacea, pierdute undeva de ceva timp. Te gândeșți la proiectele tale personale și în sfârșit faci ceva concret în acest sens. Nu-ți pierde entuziasmul și dorința de a realiza ceva pe cont propriu, pentru că ai toate șansele să iasă ceva frumos.

 

BALANȚĂ

Îți pierzi răbdarea cu oamenii cu care interacționezi și nu înțeleg care sunt solicitările tale. Din fericire, o persoană care este pe aceeași lungime de undă cu ține, îți sare în ajutor și te ajută să găsești soluțiile de care ai nevoie.

 

SCORPION

Visezi la vacanță, la viață profesională pe care ți-o doreșți și faci primii pași mici și timizi către noul tău proiect care e menit să-ți aducă atât satisfacție în sfera carierei, cât și veniturile cu care să-ți plăteșți cel puțîn excursia din această vara.

 

SĂGETĂTOR

Primeșți o veste minunată și nu-ți mai încapi în piele de fericire. Deși ar fi bine să o păstrezi doar pentru ține la acest moment, totuși bucuria pe care o resimți te îndeamnă să povestești tuturor ce ți se întâmplă. Din fericire, aceștia te susțin și se bucură pentru tine.

 

CAPRICORN

Interacționezi cu mulți oameni astăzi, iar temperamentul tău uneori acid îți poate dauna relațiilor cu cei din jurul tău. Încearcă să îți controlezi ieșirile și să ai un comportament civilizat față de ceilalți, altfel nu vei avea decât de pierdut.

 

VĂRSĂTOR

Este momentul să-ți scoți în evidență trăsăturile pe care le-ai ținut ascunse până acum, tocmai pentru că ai ales să arăți doar partea dură și severă a personalității tale. Oamenii din jurul tău vor apreacia și sensibilitatea, căldură și blândețea ta, nu doar caracterul puternic.

 

PEȘTI

Te implici mult prea mult în ceea ce privește job-ul tău și uiți de familie, prieteni și chiar de tine. Învață să alegi doar ceea ce te satisface pe ambele planuri, nu doar ceea ce-ți aduce mulți bani în cont. Sănătatea și starea ta de bine sunt mai importante decât crezi.

related posts

Modifică setările cookies