Horoscop zilnic 21 noiembrie 2014. Gemenii au o zi linistita, iar Taurii au probleme la locul de munca


Citeste mai jos intreg horoscopul zilei!


BERBEC

Finalul de saptamana te gaseste intr-o stare de spirit destul de proasta, mai ales ca vii dupa cateva zile in care ai muncit in continuu, iar acum resimti oboseala. 

TAUR

Esti stresata din cauza problemelor de la locul de munca si nu prea reusesti sa te relaxezi nici dupa ce primesti laude din partea superiorilor tai. 

GEMENI

Ai parte de o zi linistita, in care iti rezolvi marea majoritate a problemelor de la locul de munca, iar seara te relaxezi alaturi de persoana iubita la o cina romantica. 

RAC

Te pregatesti de un week-end prelungit alaturi de prieteni, asa ca pui la punct ultimele detalii legate de excursia in care urmeaza sa pleci. 

LEU

Esti prinsa cu un nou proiect pe care l-ai primit in urma cu cateva zile si iti dedici timpul pentru rezolvarea atributiilor legate de acesta, mai ales ca perioada de finalizare este destul de scurta. 

FECIOARA

Este o zi perfecta pentru tine, in care ti se indeplinesc toate dorintele si tot ceea ce iti propui si reusesti sa rezolvi. Debordezi de energie si ii impresionezi pe cei din jur. 

BALANTA

Se anunta o zi plina pentru tine, in care ai o multime de lucruri de rezolvat la munca, mai ales ca ai ramas in urma cu anumite proiecte, asa ca trebuie sa te incarci cu energie. 

SCORPION

Dupa o lunga perioada in care ai muncit pe branci, ai hotarat ca este momentul sa iti dedici timp si pentru tine, asa ca iti faci o programare la masaj sau cosmetica.

SAGETATOR

Ai o zi agitata, in care nu reusesti sa te concentrezi la ceea ce ai de facut si decizi ca este mai bine sa lasi deoparte treburile importante pentru a nu face vreo eroare/

CAPRICORN

In week-end mergi la aniversarea unei prietene apropiate si inca nu i-ai cumparat cadou, asa ca astazi esti nevoita sa rezolvi aceasta problema. 

VARSATOR

Incepi cumparaturile pentru sarbatori si, pentru ca ai o zi scurta la munca, dupa-amiaza hotarasti ca este momentul sa achizitionezi primele lucruri din lunga lista pe care o ai. 

PESTI

Esti nevoita sa-ti amani planurile de week-end, dupa ce primesti o veste destul de proasta din partea rudelor care te forteaza sa pleci din oras pentru cateva zile. 

related posts

Modifică setările cookies