Horoscop zilnic 21 noiembrie 2017. Gemenii pot intra in conflicte, iar Leii primesc o veste care ii pune in dificultate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 21 noiembrie 2017.


BERBEC 

Simti ca esti putin stramtorata din punct de vedere financiar si asta te face sa devii agitata. In acelasi timp, ai cate ceva de reprosat celor care nu si-au tinut promisiunile si te-au determinat sa ajungi in aceasta situatie.

TAUR

Nu prea poti fi dusa cu vorba si astazi spui tuturor exact ceea ce gandesti. Incapatanarea de a fii atat de vocala poate fi si un lucru bun, dar si unul rau, in acelasi timp, daca nu acorzi atentie modul in care te faci ascultata.

GEMENI

Ai o atitudine usor agresiva fata de cei din jur, in special la locul de munca, iar asta poate isca mici conflicte. Cei care lucreaza alaturi de tine nu sunt dispusi sa iti treaca cu vederea micile probleme pe care le aduci la serviciu de acasa.

RAC

Astazi simti, mai mult decat de obicei, nevoia de a-ti exprima punctele de vedere in anumite chestiuni. Cel mai probabil este vorba de serviciu sau de scoala, locuri in care simti ca nu esti apreciata suficient si in care ai vrea sa te faci auzita mai bine.

LEU 

O persoana apropiata, poate chiar cineva din familie, iti da o veste care te pune in dificultate. Fie are nevoie de timpul tau, pe care nu prea stii cum sa il mai imparti, fie iti cere ajutor intr-o anumita situatie, poate un sfat la care trebuie sa te gandesti indelung.

FECIOARA

Te simti in control total astazi si preiei fraiele unor probleme care nu mai suporta amanare. Cei din jurul tau iti vor intelege atitudinea, iar faptul ca iti asumi o asemenea responsabilitate iti poate aduce beneficii pe viitor.

BALANTA

Pot avea loc cateva schimbari in viata personala, astazi. Desi iti doreai ca unele lucruri ca isi schimbe directia, esti totusi surprinsa de faptul ca partenerul de viata, sau cineva foarte apropiat, a tinut cont de dorintele tale.

SCORPION

Este o zi excelenta pentru a-ti exprima nemultumirile, dar si lucrurile pentru care esti recunoscatoare. Cei din jurul tau asteapta de mult timp sa auda si parerea ta si chiar se vor bucura ca ai reusit sa iti invingi frica de a-ti spune parerea verde in fata.

SAGETATOR

Astazi te dedici in totalitatea catorva responsabilitati casnice. De la cumparaturi la plata facturilor, totul este pe mana ta. Nu ai vreo satisfactie personala din a face asta, motiv pentru care vei incepe ziua foarte devreme, in speranta ca poti scapa rapid de toate sarcinile pe care le ai de facut.

CAPRICORN

Astazi esti mai prietenoasa ca niciodata si chiar esti dispusa sa sari in ajutorul unui coleg despre care nu stii prea multe lucruri. Uneori simti nevoia ca cei din jurul tau sa stie ca se pot baza pe tine, chiar daca nu le arati acest lucru prea des. 

VARSATOR

Dai dovada de o toleranta uimitoare fata de cineva care pare sa caute nod in papura. Te simti atrasa intr-un conflict care nu iti apartine, dar reusesti sa il eviti cu gratie si spre finalul zilei te simti chiar mandra de cum ai gestionat o situatie de acest gen.

PESTI 

Muncesti din greu pentru a-ti atinge obiectivele, iar astazi simti ca ai si mai multe de facut decat de obicei.  In plus, cineva iti cere ajutorul, iar tu nu stii sa refuzi o astfel de rugaminte, motiv pentru care iti pui responsabilitatile personale pe locul doi, iar seara te prinde inca prinsa in treburi.

related posts

Modifică setările cookies