Horoscop zilnic 21 octombrie 2014. Balantele primesc vesti, iar Fecioarele au parte de o zi romantica


Horoscop zilnic 21 octombrie 2014. Ziua de astazi are un impact pozitiv asupra Gemenilor. Vei vedea mai jos de ce.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 20 - 26 octombrie 2014

Horoscop BERBEC

Daca pana acum munca ti s-a parut dificila sau insuficient rasplatita, azi reusesti sa o privesti altfel. Apar oportunitatile pe care le-ai asteptat si de care vei profita in masura in care acest lucru va fi posibil.

Horoscop TAUR

Azi ai mai multa incredere in tine decat de obicei si esti mai generoasa fata de perechea ta. Datorita umorului de care dai dovada, compania ta devine mai placuta, mai relaxanta si mai apreciata de cei din jur.

Horoscop GEMENI

Ziua de astazi are un impact pozitiv asupra intregii tale vieti, deci este de asteptat sa se rasfranga si asupra sferei sentimentale. Ti se aduc niste vesti care iti schimba complet planurile pe care le aveai pentru perioada urmatoare.

Horoscop RAC

Astazi poti conta pe colaborari bune si intelegere din partea partenerilor de afaceri. Financiar, situatia se imbunatateste, iar contul tau sufera modificari care iti vor aduce cu siguranta zambetul pe buze.

Horoscop LEU

Ziua iti stimuleaza aptitudinile de buna organizatoare, te ajuta sa iti pui in valoare calitatile si sa te evidentiezi in multime. Energia te cuprinde de la primele ore ale diminetii, iar curajul, initiativa si eficienta te plaseaza direct in centrul atentiei.

Horoscop FECIOARA

Ai parte de o zi romantica, in care iti place sa te lasi in voia emotiilor si sa te bucuri de favorurile care ti se fac pe durata intregii zile. Declaratiile de dragoste si complimentele nu vor lipsi din meniul de azi.

Horoscop BALANTA

Daca astazi nu se petrece nimic interesant in viata ta sau daca, mai rau, ceea ce se petrece te deceptioneaza, nu-ti pierde speranta! O persoana draga tie stie cum sa-ti faca ziua mai frumoasa si-ti aduce niste vesti extraordinare.

Horoscop SCORPION

Muncesti cu drag alaturi de colegii tai si participi la proiecte de grup in care ai ocazia sa-ti pui in valoare atuurile profesionale. Chiar si asa, lucrurile decurg destul de greu, cu piedici si indoieli, uneori cu conflicte si diverse dificultati.

Horoscop SAGETATOR

Astazi isi fac loc in mintea ta tot felul de planuri si incerci sa-ti pregatesti terenul pentru evolutiile viitoare. Ai ganduri mari in ceea ce priveste dezvoltarea ta profesionala si nu va trece mult timp pana le vei pune in practica.

Horoscop CAPRICORN

Realizezi ca atata timp cat pastrezi o nota de usoara detasare fata de tot ce se intampla in jur, totul decurge perfect, iar tu scapi definitiv de stres si ganduri ingrijoratoare. In momentul in care incepi insa sa iei lucrurile foarte in serios si sa te implici prea mult, este posibil sa apara unele dezamagiri.

Horoscop VARSATOR

Relatiile de prietenie si parteneriatul de la locul de munca functioneaza mai bine ca oricand si iti aduc satisfactiile de care aveai nevoie pentru a-ti demonstra tie ca esti persoana pe care se pot baza toti indiferent de natura problemei.

Horoscop PESTI

Sarmul si seriozitatea care te caracterizeaza, modul in care expui problemele si receptivitatea noilor informatii sunt atuurile importante, pe care te poti baza pentru a obtine ceea ce doresti. Munca depusa nu este usoara, dar iti va aduce satisfactii.

related posts

Modifică setările cookies