Horoscop zilnic 21 septembrie 2017. Au loc schimbari in viata Leilor, iar Berbecii primesc vesti bune


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 21 septembrie 2017.

Tag-uri: #horoscop #zodiac

BERBEC

Relatia sentimentala este foarte buna si tot ce implica comunicarea cu persoanele mai tinere sau cu copiii este perfecta. E foarte posibil sa iti rezolvi niste probleme financiare. 

 

TAUR

Astazi ar trebui sa acorzi mai multa atentie partii financiare si a cheltuielilor pe care le faci. Acorda atentie si lucrurilor care se intampla in jurul tau si nu vei pierde anumite oportunitati care iti pot aduce succes in cariera ta. 

 

GEMENI

Vei fi extrem de solicitata in a intretine diverse aparente sociale sau chiar te vei implica in planificarea unor lucruri care tin foarte mult de sfera sociala. Incearca sa te stapanesti in a visa cu ochii deschisi fara a fi ancorata si in realitate. Ar fi foarte bine ca in aceste zile sa acorzi respectul cuvenit unor persoane apropiate. 

 

RAC

Vei avea niste suprize placute legate de o persoana din trecutul tau. Vei fi spontana si lumea din jurul tau te va aprecia pentru faptul ca reusesti sa treci cu gratie prin anumite momente mai neplacute care ti se pot intampla. 

 

LEU

In viata ta personala, au loc diverse schimbari carora va trebui sa le faci fata si e posibil ca sa le constientizezi ca o oportunitate, nu ca un obstacol. Energia ta este debordanta si va trebui sa o consumi, asa ca iesirile in oras si diverse activitati sportive sunt foarte indicate. 

 

FECIOARA

Relatia cu partenerul este pe primul loc astazi si atunci atentia pe care i-o acorzi s-ar putea sa-l surprinda si pe el. Deocamdata nu esti extrem de sigura ce vrei sa faci si te lasi dusa de curent. Nu incerca sa iei decizii importante pentru ca nu este o perioada foarte buna. 

 

BALANTA

E foarte posibil sa dai dovada de un sentimentalism exagerat, fie ca vorbim de familie, prieteni sau simple cunostinte. Poti anticipa cu usurinta foarte multe lucruri asa ca ar fi benefic pentru tine sa iti poti folosi aceasta capacitate. Fii prudenta la tot ce inseamna cheltuieli pentru ca vei avea tendinta sa iti cumperi ceva total inutil. 

 

SCORPION

Esti extrem de stresata si un pic de odihna nu ti-ar strica, altfel risti sa te epuizezi la maximum. Ceilalti vor fi extrem de interesati de sfaturile tale si ti se va cere extrem de des ajutorul. Il poti acorda cu nonsalanta si astfel vei ajuta mai mult decat speri. E posibil sa ai o disputa cu cineva, dar nu este cazul sa exagerezi mai mult decat de obicei.

 

SAGETATOR

Te simti impinsa de la spate sa faci diverse lucruri pe care chiar nu le doresti. Vei opune ceva rezistenta, dar odata pornita pe un anumit drum, chiar va fi usor pentru tine sa faci ceea ce altii asteapta de la tine. Oricum, nu te critica prea tare si incearca sa fii ceva mai blanda cu tine insati. 

 

CAPRICORN

Multa energie pozitiva si mai ales creativitate. Vei reusi sa simplifici extrem de mult lucrurile de la serviciu care-ti dai batai de cap si mai ales sa le schimbi pe acelea care iti faceau cele mai multe probleme. 

 

VARSATOR

Azi nu depui un efort prea mare pentru a realiza unele lucruri.Toate iti ies minunat mai putin faptul ca se poate declansa un conflict cu o persoana pe care oricum nu ti-o doresti langa tine si nici nu iti face placere sa te certi cu ea. Indecizia ta te va costa daca nu reactionezi in niciun fel.

 

PESTI

E posibil sa experimentezi lucruri neasteptate si poti avea atat surprize placute cat si neplacute. Daca vei intra in vreo competitie inceteaza sa te mai compari cu ceilalti pentru ca asta iti va dauna. Prietenele tale te vor ajuta sa rezolvi o problema neasteptata asa ca bazeaza-te pe ele.

related posts

Modifică setările cookies