Horoscop zilnic 22 aprilie 2015. Gemenii au o zi pasionala, iar Fecioarele sunt predispuse la gesturi nepoliticoase


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 22 aprilie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Buna intelegere va face ca perechea voastra sa fie din ce in ce mai apropiata de voi. S-ar putea sa aveti mai ales conversatii despre problemele cotidiene sau socio-profesionale. In orice caz, trebuie sa stiti sa echilibrati lucrurile.

Horoscop 2015 TAUR

Treceti ca un uragan prin aceasta zi deoarece aveti energie din plin si va simtiti capabile sa faceti absolut orice. Ati putea chiar sa va reapucati de un sport, dupa programul de lucru.

Horoscop 2015 GEMENI

Veti ajunge in al noualea cer datorita pasiunii. Astrele va lasa sa gustati din toate placerile amoroase. Barbatii au mare succes la domnisoarele tinere si dragute, in timp ce femeile vor fi mai fermecatoare ca niciodata astazi.

Horoscop 2015 RAC

Sunteti intr-o forma demna de atletii olimpici. Incercati sa dati dovada de intelepciune atat in domeniul gastronomic, cat si in cel sexual si bucurati-va de o zi relaxanta.

Horoscop 2015 LEU

Raportul vostru cu sexul opus este caracterizat prin romantism. Configuratia astrala este cea care va face posibil un moment special, in care sa va indragostiti la prima vedere. Din pacate, nu sunt favorizate angajamentele pe lunga durata.

Horoscop 2015 FECIOARA

Ambianta astrala este dominata de bine, ceea ce inseamna ca o sa aveti o vitalitate fizica excelenta. Totusi, exista si o anumita tensiune care s-ar putea sa va impinga spre gesturi nepoliticoase. Atentie!

Horoscop 2015 BALANTA

Dragostea conjugala este la mare pret astazi, asa ca bucurati-va din plin de ea. Un mic cadou pentru persoana iubita o sa creeze o atmosfera mai romantica decat de obicei.

Horoscop 2015 SCORPION

Vitalitatea voastra este putin in scadere, din cauza disonantelor astrale. Este momentul sa va amintiti ca viata trepidanta poate duce si la o oboseala greu de vindecat.  Fiti mai stricte cu voi insiva cand vine vorba de respectarea unor obiceiuri sanatoase.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Veti trai mai multe feluri de experiente, care va ajuta in primul rand sa va cunoasteti mai bine si sa aflati ce doriti cu adevarat. Intampinati ziua cu bratele deschise si o minte toleranta.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Din punct de vedere al starii fizice sunteti bine si aveti si un tonus foarte bun. Profitati de zilele frumoase de primavara pentru a face putin sport in aer liber. Nativii din a doua decada s-ar putea sa fie putin mai nervosi si mai irascibili decat de obicei.

Horoscop 2015 VARSATOR

Ambianta astrala  favorizeaza aventurile amoroase astazi. Veti intalni persoane care va vor pune pe jar cu temperamentul lor puternic si personalitatea carismatica.

Horoscop 2015 PESTI

Stati foarte buna din punct de vedere al sanatatii. Daca suferiti de probleme inflamatorii, planetele va ajuta sa va simtiti mai bine. Sunteti in forma, insa pastrati un regim alimentar lejer, evitati conservele si carnea tocata mai ales in a doua jumatate a zilei. 

related posts

Modifică setările cookies