Horoscop zilnic 22 aprilie 2017. Racii trebuie sa ia o decizie in viata sentimentala, iar Leii intalnesc oameni noi


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 22 aprilie 2017.


BERBEC

Vei primi o suma importanta care te va bucura foarte tare. Acum este momentul cel mai potrivit sa-ti incepi afacerea la care visezi de mult timp. Ai grija, insa, sa nu te pripesti cand ai de luat vreo decizie. Abordeaza lucrurile cu calm si totul va fi bine.

TAUR

Este o zi perfecta pentru vizitat. Ai putea da o fuga pana la munte sau, de ce nu, pana la mare ca sa te mai recreezi si ca sa scapi de aglomeratia din oras. Aceasta iesire te va incarca cu energie si forte proaspete pentru saptamana care urmeaza.

GEMENI

Gemenii se gandesc astazi sa-si testeze competentele culinare. Se gandesc chiar sa reinventeze o reteta si sa prepare feluri de mancare, care ii aduc aminte de gustul copilariei. Cert este ca familia ta va fi foarte incantata de preparatele tale gustoase.

RAC

Luna in Pesti iti influenteaza viata personala, iar astazi va trebui sa iei o decizie daca vei continua relatia in care esti sau o vei incheia. In orice caz, ghideaza-te dupa intuitie pentru ca niciodata nu dai gres atunci cand o urmezi. In final totul va fi bine.

LEU

Nativii Leu intalnesc astazi oameni noi care ar putea sa le schimbe viata. Sfatul nostru este sa profiti cat mai mult de fiecare relatie pe care ti-o faci, pentru ca niciodata nu se stie de unde vei avea de castigat.

FECIOARA

Te gandesti sa-ti faci curatenia de primavara atat in casa, cat si in viata. Astazi iti vei sorta lucrurile  si le vei arunca pe cele pe care nu le mai folosesti. In plus, tot acum vei incepe sa-i indepartezi pe cei care in ultima perioada ti-au pus bete in roate.

BALANTA

Weekendul acesta capacitatea ta de invatare este la maximum. Deci, este momentul perfect pentru studiu. Poti incepe sa inveti despre domenii care inainte ti se pareau imposibil de aprofundat. 

SCORPION

Se anunta o zi plina de iubire, iar relatia cu persoana iubita va trece la un alt nivel. Poate va logoditi sau chiar casatoriti. Important este ca astazi o sa va demonstrati unul altuia cat de mult va iubiti.

SAGETATOR

Dupa saptamana agitata pe care ati avut-o la munca, este timpul sa luati o pauza si sa incepeti sa va acordati timp pentru voi. Astfel, astazi va relaxati din plin si uitati de grijile pe care le aveti, macar pentru o zi.

CAPRICORN

Munciti din rasputeri ca sa terminati proiectul pe care l-ati inceput in urma cu mult timp. Aveti insa grija la detalii, pentru ca stim cu totii ca cele mai multe greseli se fac pe ultima suta de metri. Insa stati linistite ca dupa munca depusa, meritele nu vor inceta sa apara.

VARSATOR

Varsatorii nu vor sa se odihneasca nici macar in weekend, dar acest lucru nu ne mira, pentru ca toata lumea stie ca ei muncesc atunci cand toata lumea doarme. Perioada aceasta este foarta productiva pentru voi, asa ca profitati din plin de ea. 
 

PESTI

Va faceti planuri cu persoana iubita pentru viitor. Va ganditi sa achizitionati o casa sau poate chiar sa faceti un copil. Oricum ar fi, astrele au o pozitie favorabila pentru ducerea planurilor la bun sfarsit.

related posts

Modifică setările cookies