Horoscop zilnic 22 august 2014. Leii trebuie sa-si rezolve problemele cu familia, iar Scorpionii au dificultati la munca


Horoscop zilnic 22 august 2014. In plus, Berbecii au o stare buna, care ii ajuta sa duca la bun sfarsit un proiect. Vei vedea mai jos de ce.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 18 - 24 AUGUST

BERBEC

Dupa cateva zile in care ai starea ta de spirit a fost instabila, ai parte in sfarsit de o zi buna. Muncesti din greu la un proiect de suflet si ai nevoie de pauze ocazionale pentru a-ti recapata inspiratia si energia.

TAUR

Zi norocoasa pentru Tauri. Daca simti ca esti pe cale sa ratezi un deadline, nu ezita sa ceri ajutorul cuiva, pentru ca ti-l va oferi cu tot dragul.

GEMENI

Atentia ta este distrasa cu usurinta, asa ca trebuie neaparat sa te concentrezi asupra unor lucruri specifice daca vrei sa faci ceva productiv astazi. Din fericire, determinarea si perseverenta care iti sunt caracteristice te ajuta si ziua se termina cu bine.

RAC

Daca iti doresti cu pasiune un lucru, astazi e momentul propice sa incepi sa depui efort pentru a-l obtine. Astrele iti sunt favorabile si te ajuta sa te mentii in forma buna atat psihic, cat si emotional.

LEU

Rezolva-ti problemele cu familia si colegii de serviciu in prima parte a zilei, pentru ca mai apoi sa te poti pregati pentru sfarsitul de saptamana. Desi initial o sa fii putin cam prinsa, pana spre seara vei reusi sa lasi totul in ordine si sa te relaxezi.

FECIOARA

Nu iti arde sa faci nimic si gandul iti tot fuge la sfarsitul de saptamana. Energia debordanta a partenerului e singura care reuseste sa te "activeze" si sa te binedispuna.

BALANTA

O zi in care iti vor fi puse la bataie flexibilitatea si cunostintele. Va trebui sa devii rapid membra a unei noi echipe si sa stabilesti relatii bune cu cei din jurul tau.

SCORPION

Ai parte de mici probleme la locul de munca, dar se rezolva rapid. Dai dovada de spirit, esti pe faza, iar asta iti aduce complimente din partea superiorilor si te ajuta sa te faci remarcata.

SAGETATOR

Faci un lucru fara stirea familiei sau a unei persoane apropiate. Tine minte ca minciuna are picioare scurte atunci cand aceasta va afla si te va trage la raspundere. E o zi in care trebuie sa iei hotarari importante, asa ca fii cu mare bagare de seama.

CAPRICORN

Daca ai probleme in relatie, partenerul va incerca astazi sa te impace si sa iti demonstreze ca este persoana potrivita pentru tine. Primesti atentie si dovezi de iubire, ceea ce iti gadila orgoliul.

VARSATOR

Zi propice pentru Varsatori la capitolul castiguri financiare. Cu aceasta ocazie, vei putea sa achiti o datorie sau sa faci o plata pe care ai tot amanat-o.

PESTI

Esti plina de energie, receptiva la nevoile celor din jur si intr-o stare de echilibru sufletesc invidat de cei din jurul tau. Latura ta artistica este solicitata si, din fericire, reusesti sa duci la final pun proiect frumos din acest domeniu.

related posts

Modifică setările cookies