Horoscop zilnic 22 august 2017. Fecioarele au surprize financiare, iar Scorpionii intalnesc prieteni noi


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 22 august 2017.


BERBEC

Primesti o vizita sau un telefon important, cu o veste care din pacate nu este una dintre cele mai bune si care te va demoraliza pentru tot restul zilei. Ideal este sa nu alegi sa te izolezi, ci chiar sa povestesti cuiva ce te supara.

 
 

TAUR

Taurul este prin definitie un nativ care da dovada de foarte multa ambitie, iar astazi, acest lucru ii aduce mai multe neplaceri decat beneficii.

 

GEMENI

Pentru cei din zodia Gemeni este foarte simplu, fie au o zi buna, fie o zi rea. Asa ca din pacate, astazi vor decide ca ziua lor nu este dintre cele bune, dintr-un motiv mai mult sau mai putin important si se vor purta intreaga zi ca atare, desi nimeni nu i-a suparat.

 

 RAC

Nativele din Rac sunt usor dezamagite de o promisiune pe care cineva le-a facut-o si care nu s-a concretizat nici pana in acest moment. Astazi exista insa sanse mari ca ceea ce asteapta, sa se si intample.

 

 

LEU

Leii dau dovada de o diplomatie iesita din comun si asta le face sa intre intr-o multime de discutii prietenoase cu diverse persoane. Desi nu le displace sa fie inconjurate de oameni, le oboseste, iar seara le prinde intr-o stare avansata de plictiseala. 

 

 

FECIOARA

O veste foarte buna pentru tine, astazi, este ca rimesti o suma de bani la care nu te asteptai sub nicio forma. Asta iti da curaj si energie sa duci ziua la bun sfarsit si chiar sa te rasfeti cu ceva cumparaturi personale.

 

BALANTA

Te simti dusa de nas intr-o anumita situatie, astazi, iar asta te face sa rabufnesti destul de tare si sa spui mai multe lucruri decat ti-ai dori. Este indicat totusi sa incerci sa repari un pic situatia inainte de a incheia ziua, pentru ca exista persoane care se vor simti jignite.

 

SCORPION

Desi nu se intampla des, astazi chiar observi ca o anumita persoana din jurul tau iti seamana destul de bine, motiv pentru care tinzi sa pornesti discutii si chiar sa legi o noua prietenie. Cine stie, poate ceva de durata.

 

SAGETATOR

Ai o multime de ganduri care te streseaza si care te fac sa incepi ziua gata obosita. Daca nu resuesti sa te aduni, acumularea de stres iti poate da chiar probleme medicale.

 

CAPRICORN

Aveti tendinta de a va depasi limitele astazi, iar asta ar putea sa va duca la o stare de epuizare din care sa va reveniti mai greu.

 

 VARSATOR

Dai dovada de o bunavointa incredibila, iar increderea pe care o au ceilalti in tine te conduce tot mai mult catre statutul de lider. Se ivesc ceva posibilitati de dezvoltare si daca esti foarte atenta le poti fructifica la maximum.

 

PESTI

Simti ca ai ceva de impartasit si asta nu te lasa deloc sa stai linistita. Faptul ca stii ceva ce ar putea ajuta o persoana drag te face sa ii sari in ajutor si sa iti canalizezi toata atentia spre acea persoana.

related posts

Modifică setările cookies