Horoscop zilnic 22 decembrie 2016. Taurii trebuie sa isi asume riscuri, iar Balantele au tensiuni in familie


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 22 decembrie 2016.


BERBEC

Nu va fi o zi reusita daca nu vei reusi sa-ti tii in frau incapatanarea si agresivitatea. Din pacate pentru tine, la locul de munca niciun tip de interactiune bazata pe colaborare nu va avea finalitate buna, asa ca ar fi bine sa te concentrezi la task-uri individuale.

TAUR

Cu toate ca in mod normal nu-ti place sa-ti asumi riscuri, astazi va trebui sa faci acest lucru. Din pacate, este si o zi in care apar cheltuieli neprevazute. Ai, n-ai bani, vei fi pusa in situatia de a gasi solutii pentru a le achita.

GEMENI

In functie de starea de spirit si conditia fizica, azi vei avea parte fie de o zi in care sa-ti evidentiezi curajul, fie de una in care iti vor iesi la iveala toate trasaturile neplacute. Gelozia, lacomia si lipsa de diplomatie de care dai dovada uneori se pot transforma in dusmanii tai.

RAC

Ai o stare de spirit pozitiva, asa ca tot ceea ce iti propui sa faci astazi iti va reusi. Lumea din jurul tau se va hrani cu energia ta, ceea nu poate decat sa te bucure.

LEU

Ai parte de o surpriza din partea persoanei iubite, asa ca ziua se va transforma intr-una de exceptie. Relatia voastra ajunge la un alt stadiu si este posibil sa ajungeti la un al nivel. 

FECIOARA

Te influenteaza foarte tare starea celor din jurul tau si energia pe care o emana. Daca vrei sa ajungi la sfarsitul zilei cu zambetul pe buze, trebuie sa nu te mai raportezi la ei si sa te detasezi de ceea ce te inconjoara.

BALANTA

Atmosfera din familie iti afecteaza si dicteaza actiunile. Din cauza unor neintelegeri ajungi sa te lasi dominata de oboseala, pesimism, ba chiar gelozie. Nu e tocmai o zi reusita pentru voi.

SCORPION

Te atasezi spiritual si emotional cu o persoana care iti impartaseste pasiunile si gusturile. E un sentiment placut sa cunosti o astfel de persoana, asa ca bucura-te de aceasta zi.

SAGETATOR

Ambianta astrala iti accentueaza talentele de mare seducatoare. Trebuie insa sa fii tu cea care facei primul pas. Increderea de sine pe care o ai din plin poate fi intimidanta.   

CAPRICORN

Nu dispera, chiar daca lucrurile nu au fost prea grozave pana la acest moment. Primesti azi un mic semn de incurajare, care iti reda speranta si te face sa crezi ca, pana la urma, totul va fi bine.

VARSATOR

Ai chef sa te resfeti dupa o lunga perioada in care ai muncit aproape neincetat, asa ca dupa-amiaza ti-o petreci la cumparaturi pentru a-ti imbunatati garderoba de iarna. 

PESTI

Ai parte de o zi linistita, in care iti rezolvi majoritatea treburilor pe care ti le-ai propus, asa ca spre sfarsitul serii te poti bucura de o cina romantica alaturi de partenerul de viata. 

related posts

Modifică setările cookies