Horoscop zilnic 22 decembrie 2017. Racii se ocupa de proiecte personale, vezi ce se intampla cu Varsatorii 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 22 decembrie 2017.


BERBEC

Te enerveaza orice si simti ca totul lucreaza impotriva ta, astazi. Nu vrei sa auzi si sa vezi nimic mai mult decat lucrurile pe care chiar nu le poti evita si simti, mai mult ca oricand, nevoia de a petrece ceva timp complet singura.

TAUR 

Esti dezamagita de o persoana pe care o credeai mai apropiata, insa nu trebuie decat sa incerci sa fii omplet sincera, in aceasta privinta. Doar asa vei reusi sa spui exact ceea ce te deranjeaza si sa arati ca esti constienta de lucrurile neplacute pe care cineva din jurul tau le face.

GEMENI 

Se poate spune ca esti sensibila astazi si nu ai deloc rabdare sa explici de ce te simti atat de posomorata. Eviti sa iei contact cu prea multe persoane, chiar daca asta inseamna sa anulezi cateva dintre planurile pe care le aveai si sa te izolezi in casa.

RAC

Nu iti sta minte la lucru si nici la responsabilitatile pe care le ai la job, pentru ca esti complet ancorata in proiecte personale. Iti doresti foarte mult sa fii cat mai putin dependenta de orice, incat astazi pui la cale un plan pe termen lung, care sa iti permita asta.

LEU 

Incepi un concediu bine meritat sau pleci intr-o vacanta pe care o asteptai de mult timp. Nici gand sa te uiti in urma, vrei doar sa te odihnesti si sa te bucuri de timpul tau livver, pe care il ai, si asa, destul de rar.

FECIOARA

Pare ca ai gasit  oportunitatea de a imbunatati viata de cuplu sau ai cunoscut pe cineva care iti trezeste interesul. Are loc un fel de conexiune care ti-a fost strain pana acum si nu iti mai ramane decat sa bucuri din plin de noile sentimente.

BALANTA

Trebuie sa fii pregatita sa faci fata unor evenimente neprevazute. Poate fi vorba despre o cearta de cuplu sau despre o mustrare pe care o primesti la job. Gandeste-te bine daca este si vina ta, macar partial, inainte de a spune ceva ce ai putea regreta.

SCORPION

E posibil sa alegi sa iti petreci ziua singura sau chiar sa lucrezi la un proiect la care ai ramas restanta, din dorinta de a incepe weekendul cat mai curand. Ai avut o saptamana agitata, de la care nu iti mai doresti decat sa se incheie.

SAGETATOR

sti foarte activa social si cei din jur apreciaza asta. Tie iti vine usor sa captezi atentia si aiparte de multe victorii, in plan personal si profesional, datorita acestui atu.

CAPRICORN 

Munca in echipa este alegerea ideala pentru o zi ca aceasta, cand responsabilitatile par sa nu se mai termine. Nimeni nu arata sa faca pe liderul mai mult decat tine, dar este cazul sa accepti ca ai nevoie de ajutor.

VARSATOR

Iti surade norocul, pentru ca pare ca reusesti in tot ceea ce ti-ai propus. Succesul este ca si garantat pentru tine, iar astazi vei fi in centrul atentiei, lucru care te va incanta.

PESTI  

Exista o anumita presiune asupra ta si incepi sa simti ca totul va exploda in jurul tau. Ai acumulat multa energie negativa si exista sanse mari sa te comporti asa cum nu ii sta in fire unui Peste sensibil ca tine.

related posts

Modifică setările cookies