Horoscop zilnic 22 februarie 2017. Fecioarele trec prin situatii dificile, iar Capricornii au nevoie de o schimbare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 22 februarie 2017.


BERBEC

Indiferent ce se intampla astazi, nimic nu constituie pentru tine o urgenta sau cel putin un lucru care sa merite atentia ta. Ai nevoie de o zi doar pentru tine si pentru gandurile tale si nu lasi pe nimeni sa patrunda in intimitatea ta si sa-ti dea peste cap planurile.

TAUR

Intalnesti oameni noi, insa nu esti deloc interesata sa-i cunosti si ii ignori cu nonsalanta. Te preocupi in schimb de sanatatea ta si in acest sens ii faci o vizita medicului tau de familie si urmezi cu strictete recomandarile lui.

GEMENI

Iti pierzi energia si buna dispozitie, dupa ce afli ca ti se pregateste un nou proiect, pentru care va trebui sa aloci o buna parte din timpul tau. S-ar putea sa te confrunti in acelasi timp de lipsa sprijinului colegilor tai, situatie deloc placuta pentru tine.

RAC

Totul se intampla cu viteza luminii si te simti nesigura din acest motiv. Astazi nu ai timp sa te gandesti foarte bine la ce trebuie sa faci, ci trebuie sa actionezi mai mult din instinct, pentru a te incadra in termenele limita care ti se impun.

LEU

Ar fi bine sa iei o mica pauza de la interactiunea cu ceilalti, pentru ca starea de spirit nu te ajuta prea mult sa comunici cum trebuie. Te simti epuizata si fara pic de energie, astfel incat este indicat sa iti iei cateva zile de concediu, pentru a face ordine in viata ta.

FECIOARA

Situatiile dificile isi fac aparitia astazi, iar tu trebuie sa demonstrezi ca poti controla orice tip de problema, fie ca e vorba de una personala sau una profesionala. Cineva apropiat te influenteaza in deciziile pe care trebuie sa le iei azi.

BALANTA

Ti se ofera sansa de a face ceva iesit din comun, cu care iti vei surprinde partenerul si nu numai. O astfel de activitate este binevenita acum, dupa o saptamana in care odihna nu ti-a fost cea mai buna prietena, iar responsabilitatile te-au epuizat.

SCORPION

Iti petreci aceasta zi incercand sa lamuresti unele situatii neplacute care au intervenit in relatia cu partenerul tau si sa-l convingi ca sentimentele pe care sustii ca le ai fata de el sunt reale. 

SAGETATOR

Te bucuri de viata in toate sensurile, iar cei din jurul tau nu fac decat sa te felicite pentru acest lucru si sa te urmeze. Esti un model pentru ceilalti si astazi, mai mult ca oricand, ti se recunoaste inca o data influenta pe care o ai asupra celorlalti.

CAPRICORN

Ai nevoie de o schimbare in viata ta pentru ca lucrurile sa revina la normal. Fie te inscrii la un curs, fie reiei legatura pierduta cu una dintre prietenele tale cele mai bune, insa cumva gasesti o solutie pentru a-ti fi mai bine.

VARSATOR

Lucrurile se schimba in favoarea ta, iar situatia financiara incepe sa iti aduca in sfarsit zambetul pe buze. Nu rata sansele care ti se ofera pentru a fi pe deplin implinita.

PESTI

Astazi te grabesti sa tragi concluzii pripite si este posibil sa iei decizii complet gresite din aceasta cauza. Trebuie sa dai dovada de mai multa rabdare si sa intelegi ceea ce se intampla in jurul tau.

related posts

Modifică setările cookies