Horoscop zilnic 22 februarie 2018. Pestii se pregatesc pentru un eveniment, vezi ce se intampla cu Berbecii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 22 februarie 2018.

Tag-uri:

BERBEC

Ai  multe de facut astazi, dar reusesti sa te organizezi frumos, astfel ca-ti mai ramane timp si pentru a pune la cale o iesire in oras in aceasta seara. Te bucuri de compania prietenilor intr-un loc fermecator. 
 

TAUR

Daca in prima parte a zilei te arati nerabdatoare sa rezolvi cateva dintre obligatiile pe care le ai la locul de munca, spre dupa-amiaza iti dai seama ca o singura zi nu este suficienta pentru a finaliza toate lucrurile, astfel incat iei decizia de a lasa totul pe saptamana viitoare si iti faci planuri pentru weekend.

 

GEMENI

Simti o puternica nevoie de afectiune, asa ca in aceasat seara stai iin compania iubitului tau. Fie ca mergeti la un restaurant, fie faceti o plimbare prin parc sau va uitati la un film bun, tot ce conteaza astazi pentru tine este sa fii langa el.

 

RAC

Ai de sustinut un examen important in curand, motiv pentru care astazi  te simti epuizata. Esti morocanoasa si ingrijorata ca nu ai reusit sa inveti cat iti propusesei pana acum, insa nu uita ca panica nu duce la nimic bun. Bea o cana cu ceai, relaxeaza-te si vei vedea ca iti vei recapata fortele.

 

LEU

Dupa o saptamana aglomerata si grea, astazi simti din plin efectele ei. Desi pana acum preferai sa petreci cu prietenii in orice zi libera pe care o aveai, astazi nu vrei decat sa te odihnesti, iar in acest sens, patul este cel mai bun prieten al tau.

 

FECIOARA

Ai multe pe cap astazi, iar la birou de-abia mai faci fata solicitarilor care vin din toate partile. Este posibil sa primesti un email la care trebuie sa raspunzi de urgenta, asa ca toate planurile pe care ti le-ai facut pentru  astazi dispar.

 

BALANTA

De la primele ore ale diminetii esti pusa pe fapte mari si imediat dupa ce iti bei cafeaua, te inchizi in biroul tau si pui la cale un plan perfect pentru o noua reusita in plan profesional. La cat esti de tipicara si atenta, cu siguranta totul va merge ca pe roate.

 

SCORPION

Ai primit o invitatie la o petrecere sau la un eveniment si esti nevoita sa participi de urgenta la o sesiune de shopping. Ca sa nu pierzi timpul incercand sa te hotarasti ce sa alegi, este de preferat sa mergi cu o prietena care te cunoaste bine si sa faci alegerile vestimentare corecte.

 

SAGETATOR

Dupa cateva zile in care nu ai fost in cea mai buna relatie cu partenerul tau de viata, astazi esti dispusa sa renunti la orgolii si sa faceti pace. Ce poate fi mai frumos decat o impacare, mai ales cand stii ca ai alaturi un om cu adevarat deosebit? 

 

CAPRICORN

Esti hotarata sa aloci o buna parte din zi numai pentru tine. Incerci sa termini ce ai de facut la birou in prima parte a zile, iar apoi iti dedici timpul propriei persoane. Spre seara te pregatesti pentru o iesire la un restaurant sau la o cafenea, impreuna cu prietenele tale, unde te vei relaxa la o discutie lunga, ca odinioara.

 

VARSATOR

Este ziua ideala pentru a le oferi celorlalti sprijinul de care au nevoie. Poate nu-ti sta in fire de obicei sa te oferi sa ajuti, insa astazi acest lucru ar insemna cu siguranta destul de mult pentru unii dintre prietenii tai, care nu traverseaza o perioada tocmai buna.

 

PESTI

Te pregatesti intens pentru un eveniment ce va avea loc in curand si in cadrul caruia tu vei fi personajul principal. Inca de la primele ore ale diminetii te ocupi de ultimele detalii si vrei sa te asiguri ca totul o sa iasa conform planului.

related posts

Modifică setările cookies