Horoscop zilnic 22 ianuarie 2017. Fecioarele intalnesc oportunitati interesante, iar Scorpionii afla o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 22 ianuarie 2017.


BERBEC

Au loc cateva schimbari la locul de munca, dar tu simti ca nu ai suficienta energie pentru a le face fata. Incearca sa nu te implici in certuri sau discutii mai mari decat cele pentru care ai argumente bine stabilite.

TAUR

Este o zi ideala pentru a fi petrecuta cu partenerul de viata. Daca nu esti inca intr-o relatie amoroasa, acum este timpul sa incepi una, pentru ca ziua aceasta iti ofera tot felul de oportunitati...romantice.

GEMENI

Te gandesti de ceva timp deja sa deschizi un subiect care nu iti da pace. Astazi incerci sa faci asta si sa stabilesti noi reguli intr-un grup de persoane alaturi de care petreci o mare parte din zi.

RAC

Te gasesti fara voia ta intr-o situatie despre care nu banuiai vreodata ca te va afecta si pe tine. Existau discutii contradictorii intr-un grup din care faci parte, iar acum esti si tu trasa in problemele altora.

LEU

Astazi vei atrage atentia asupra ta foarte mult. Nu inseamna neaparat ceva negativ, ba chiar daca vei reusi sa iti pastrezi energia si starea vesela, vei imbuntatati si starea de spirit a celorlalti.

FECIOARA

Ai oportunitatea de a demonstra ca meriti toata laudele pe care le-ai primit in ultimul timp. Incearca sa nu pornesti mai multe planuri in acelasi timp, cei din jur vor aprecia mai mult ceva simplu, dar sigur.

BALANTA

Este momentul ideala sa iti largesti orizontul. Ai nevoie sa parasesti pas cu pas zona de confort pe care ti-ai facut-o, pentru ca nu iti mai aduce niciun beneficiu.

SCORPION

Afli o veste importanta despre cineva drag, iar asta te face sa te gandesti serios la relatia pe care o ai cu acea persoana si la timpul pe care il puteti petrece impreuna.

SAGETATOR

Esti o persoana care sare in ajutorul celor din jur fara ca macar sa i se ceara, insa astazi simti nevoia sa clarifici niste aspecte ale acestui lucru. Unele persoane pot incerca sa profite de bunatatea ta, iar te supara foarte tare.

CAPRICORN

Sperai ca astazi sa ai parte de o pauza de la toata agitatia care a avut loc in jurul tau, insa astrele nu sunt de acord cu tine si iti vor chiar mai multe batai de cap. Ia totul cat de calm poti. In definitiv, nu esti tu subiectul principal al tuturor intamplarilor.

VARSATOR

Au loc schimbari in caminul tau, indiferent cu cine il imparti. Fie primesti o vizita foarte importanta sau poate ruda pe care o gazduiai se hotaraste sa plece.

PESTI

Exista vesti importante care te asteapta si care iti pot schimba complet cursul zilelor tale obisnuite. Ai planuri mari de viitor, care nu tin doar de tine, iar astazi se face simtit acest lucru foarte puternic.

related posts

Modifică setările cookies