Horoscop zilnic 22 ianuarie 2018. Gemenii sunt in forma excelenta, vezi ce se intampla cu Fecioarele


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste tot horoscopul pentru 22 ianuarie 2018.

Tag-uri:

BERBEC

Este o zi buna pentru activitati practice. Te trezesti cu chef de treaba si nu stai locului pana seara tarziu. Esti intr-o goana continua -  iti platesti facturi, rezolvi treburile casnice, pui ordine in lucruri la job si ii mai ajuti si pe ceilalti.

 

TAUR

Niste traume din trecut ies din nou la suprafata si iti creeaza emotii puternice. Este posibil sa treci printr-o usoara depresie, cauzata de evenimentele intamplate cu mai mult timp in urma. Incearca sa nu te scufunzi in butoiul cu melancolie.

 

GEMENI

Un proiect in care esti implicata necesita o concentrare maxima astazi si, din fericire, esti intr-o forma excelenta. Dai dovada de spirit de echipa, ai idei bune si nu te temi sa iti asumi riscuri.

 

RAC

Astazi ai sansa sa te faci remarcata si sa arati cat de bine te pricepi la ceea ce faci. Dai dovada de originalitate si superiorii iti apreciaza spiritul inovator. Nu va dura mult pana cand vei fi recompensata pentru eforturile tale.

 

LEU

Ai parte de o zi palpitanta, in care treci de la o stare emotionala la alta. Primesti vesti bune si rele si treci de la euforie la extaz. Incearca sa ramai calma si sa analizezi bine situatia inainte sa iei vreo decizie pripita.

 

FECIOARA

Astazi ai de rezolvat niste probleme in familie. Niste discutii mai vechi sunt readuse in actualitate si trebuie sa le pui capat o data pentru totdeauna. Incearca sa iti expui punctul de vedere cat mai calm posibil.

 

 

BALANTA

Trebuie sa te ocupi de problemele finaciare astazi. Vrei sa iti faci ordine in buget si sa scapi de datorii. Iti platesti restantele si incerci sa iti faci un plan de economii pentru viitor.

 

SCORPION

De cand ai primit o veste de la o persoana din trecutul tau, nu mai poti iesi din acea stare de nostalgie care te-a cuprins in totalitate. Te gandesti la locuri pe care nu le-ai mai vazut de mult, la persoane cu care nu te-ai mai intalnit de ani buni si la fosti iubiti din adolescenta.

 

 

VARSATOR

Astazi ai parte de un mic conflict la locul de munca, din cauza ca nu iti poti tine parerile controversate numai pentru tine. Te implici intr-o discutie delicata si asta iti creeaza numai probleme.

 

CAPRICORN

Muncesti mai mult decat de obicei si rezultatele nu intarzie sa apara. Ai toate sansele sa ramai peste program la birou si sa rezolvi chiar si treburile colegilor. In ciuda epuizarii, esti multumita ca ti-ai facut treaba bine.

 

VARSATOR

Astazi petreci destul timp in ipostaza de organizator. Te gandesti la o reuniune de clasa, vrei sa planifici o vacanta sau sa ii scoti pe colegi la un suc. Eforturile tale nu sunt in zadar si ai toate sansele sa iti reuseasca tentativele.

 

PESTI 

Astazi iti ignori partenerul si familia. Toate gandurile tale sunt la locul de munca, acolo unde este o situatie destul de tensionata. Traiesti cu stresul ca trebuie sa dovedesti zilnic ca iti meriti jobul.

related posts

Modifică setările cookies