Horoscop zilnic 22 iulie 2016. Gemenii se confrunta cu obstacole, iar Racii au o zi aglomerata


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 22 iulie 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC 

Ziua de astazi nu poate sa fie una monotona, daca te vei dedica muncii cu energie si hotarare. Timpurile in care aveai succes fara sa faci prea mari eforturi au luat sfarsit. Astazi totul se castiga cu multa munca si seriozitate.

TAUR

Ziua de astazi iti alunga in totalitate starea delicata care a pus stapanire pe tine in ultima perioada si iti deschide noi orizonturi. Din punct de vedere profesional, lucrurile incep sa mearga din ce in ce mai bine, motiv pentru care te simti in sfarsit pe aceeasi lungime de unda cu cei din jur.

GEMENI

Te vei confrunta astazi cu diverse obstacole, vei cunoaste si partea mai putin buna a lucrurilor si te vei lovi de adevaratul caracter al unor persoane pe care le considerai odata apropiate. Nimic nu trebuie sa te surprinda, iar orice informatie care va ajunge astazi la tine trebuie verificata de cel putin doua ori.

RAC

Se pare ca ai parte de o zi foarte aglomerata, iar orele petrecute la locul de munca par sa nu se mai sfarseasca. Ajungi epuizata acasa, insa cel putin ai parte de admiratia colegilor tai pentru reusitele tale, dar si de sprijinul partenerului tau, care nu te lasa niciodata la greu.

LEU

Este momentul sa incetezi sa refuzi eventualele oportunitati de tot felul care iti apar si sa inveti sa-ti lasi deoparte ambitia si orgoliul si sa raspunzi afirmativ la anumite propuneri. Daca esti bine organizata, nu te vei confrunta cu neplaceri sau situatii conflictuale.

FECIOARA

Ai parte de o zi frumoasa, in care oamenii dragi care te inconjoara te fac sa te simti unica si fericita ca ii ai in preajma. Nimic nu ar putea sa-ti distruga starea excelenta in care esti astazi si mai mult decat atat, reusesti sa-i molipsesti si pe cei din jur.

BALANTA

Astazi veti pune accent pe implicare si fidelitate, dar unele dintre voi pot decide sa isi ofere o perioada de amoruri libere, ceea ce ar putea duce la complicatii mari in ceea ce priveste viata amoroasa. Ai grija ce decizii iei.

SCORPION

Atentia ta este indreptata astazi in totalitate aspectului financiar. Cheltuielile din ultima vreme au lasat niste goluri destul de mari in bugetul tau si esti nevoita sa iei niste masuri in acest sens. Fie iti schimbi job-ul, fie soliciti o marire de salariu, insa munca ta trebuie rasplatita.

SAGETATOR

Te cuprinde o stare melancolica si te gandesti cu tristete la trecut, la niste oameni dragi cu care nu ai mai tinut legatura. Nu uita ca tot ceea ce conteaza e prezentul, iar singurele planuri pe care poti sa le faci sunt pentru viitor, asa ca bucura-te de ceea ce ai, fara sa te mai gandesti la ceea ce ai avut.

CAPRICORN

Comunicarea este cuvantul de ordine pe ziua de azi si din fericire ai ocazia sa-ti poti pune in valoare calitatile in acest sens. Oamenii te asculta cu interes si multa deschidere, iar tu faci tot ce-ti sta in putere sa-i cuceresti cu un discurs impecabil si niste idei interesante.

VARSATOR

Evenimentele care au loc astazi te scot in evidenta, datorita profesionalismului de care dai dovada, dar mai ales loialitarii si responsabilitatii. Te bucuri de aprecierea si admiratia colegilor tai si de sprijinul neconditional al superiorilor. 

PESTI

A venit momentul sa-ti tii emotiile in frau si sa iti demonstrezi abilitatile profesionale, astfel incat sa ai toate sansele sa ocupi pozitia la care visezi de ceva vreme. Ignora comentariile rautacioase si indreapta-ti atentia catre propria ta dezvoltare.

related posts

Modifică setările cookies