Horoscop zilnic 22 mai 2015. Balantele au o zi agitata, iar Pestii primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 22 mai 2015.


BERBEC

Nu reusesti sa ajungi la nicio intelegere cu partenerul de viata, motiv pentru care in ultima perioada va certati constant, iar astazi nu pare sa fie o exceptie. 

TAUR

Astrele sunt de partea ta astazi, esti intr-o forma exceptionala, asa ca reusesti sa duci la bun sfarsit planurile pe care le facusei.

GEMENI

Ai parte de un week-end prelungit de care profiti din plin alaturi de prieteni. Iesi in oras cu acestia si te distrezi dupa o perioada in care ai fost ocupata la job.

RAC

Inca te intrebi daca ai luat decizia corecta cu privire la actualul loc de munca, mai ales dupa discutiile aprinse pe care le-ai avut astazi cu superiorii tai. 

LEU

In week-end urmeaza sa participi la un eveniment important din familie, iar tu ai ramas in urma cu pregatirile, de aceea astazi esti nevoita sa faci ultimele cumparaturi.

FECIOARA

Pentru tine este o zi obisnuita, in care iti rezolvi problemele de la job, iar dupa-amiaza o petreci la cumparaturi sau in oras alaturi de prieteni.

BALANTA

Ai atat de multa treaba de facut, incat renunti la toate planurile pe care ti le facusei pentru aceasta zi si iti dedici tot timpul rezolvarii problemelor pe care le ai.

SCORPION

Esti hotarata sa faci o schimbare in ceea ce priveste aspectul fizic, asa ca iti faci programare la un salon de infrumusetare, iar dupa-amiaza o dedici acestei transformari.

SAGETATOR

Ai chef sa spargi monotonia din ultima perioada, de aceea decizi ca este momentul sa mai iesi in oras alaturi de prieteni, poate chiar intr-un club pentru o seara nebuna. 

CAPRICORN

Esti pe ultima suta de metri cu un proiect important, de aceea iti planifici ziua in asa fel incat sa termini tot ceea ce ai de facut fara sa apara probleme.

VARSATOR

Este o zi minunata in ceea ce privesc deciziile importante pe care le ai de luat cu privire la viitorul tau, asa ca ar fi bine sa profiti de aceasta oportunitate.

PESTI

Dupa o perioada in care ai avut parte de tot felul de ghinioane, astazi primesti o veste buna din partea unei prietene, ceea ce iti ofera o stare de spirit buna.

related posts

Modifică setările cookies