Horoscop zilnic 22 mai 2017. Racii au o zi productiva, iar Balantele pot fi surprinse 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 22 mai 2017.


BERBEC

Este ziua ideala sa-i impartasesti persoanei iubite sentimentele tale. Cu toate ca esti o persoana rezervata, te pot uimi declaratiile pasionale prin care iti poti exprima fericirea. Profita de acest lucru, lucrurile se pot schimba in zilele care urmeaza.

TAUR

Va fi o azi frumoasa, si toti cei din jurul tau sunt bucurosi sa te intalneasca, sa te imbratiseze si sa-ti povesteasca vechi intamplari de familie. Cel mai probabil vei petrece intreaga zi in sanul familiei si asta te va energiza pentru intreaga zi.

GEMENI

Tii foarte mult la relatii pe care le ai cu cei din jurul tau, Desi iti place sa petreci timp singura si ai foarte mare incredere in tine, astazi esti dispusa sa lasi de la tine si chiar iti surprinzi cativa prieteni. Nu ar strica incerci sa fii deschisa cu ei mai des. 

RAC

Ai un farmec innascut care te ajuta sa fructifici sentimentele pentru ceilalti intr-un mod cat mai productiv. sigur. Cu ajutorul imaginatiei si a dispozitiei artistice vei reusi sa ai o zi productiva si la locul de munca.

LEU

Ai cateva dorinte care te preocupa, dar ele raman secret fata de ceilalti. Astazi te simti ca si cum ai fi absenta in societate. Esti cufundata in propria lume din care esti greu scos de cei din jurul tau. 

FECIOARA

De obicei esti sufletul petrecerii, dar astazi vrei sa te indepartezi de lume si agitatia ei. Ai nevoie sa te eliberezi de toate ideiile si gandurile negative si consideri ca este timpul sa iti limpezesti mintea.

BALANTA

Parerea ta despre oameni se bazeaza prea mult pe opinia generala. Cand intalnesti o persoana, iei in considerare ceea ce cred altii despre aceasta, fara sa incerci sa afli mai multe. Daca iti faci timp sa iti asculti inima, poti fi impresionata de ceea ce auzi, in special in aceasta zi.

SCORPION 

Tinzi sa ii asculti pe cei din jurul tau si oferi foarte multa incredere celor auzite. Incearca sa te gandesti si la ceea ce iti doresti tu si sa ai mai multa incredere in tine insati. Astazi ti se va dovedi ca tu stii cel mai bine ce ti se potriveste in orice situatie.

SAGETATOR

Mergi la o petrecerea in seara aceasta, sau la un alt eveniment social care devine ocazia perfecta sa fii in centrul atentiei. Te simti increzatoare, iar partenerul tau va fi incantat sa te aiba alaturi.

CAPRICORN

Cu toate ca esti o persoana sociabila, astazi simti nevoia de putina intimitate si timp in care sa reflectezi asupra relatiilor cu cei din jurul tau. Pe plan profesional, asta iti poate oferi multiple oportunitati de a avea succes, daca vei reusi sa gasesti calea de comunicare cu colegii tai.

VARSATOR

Desi de obicei esti o persoana mai rezervata si iti este dificil sa ascunzi sentimentele care tind sa te copleseasca in ultima perioada. Chiar daca ai o perioada in care esti deschisa din punct de vedere sentimental, nu este seara ideala pentru a purta acea discutie serioasa cu partenerul, el nu va fi la fel de incantat de asta.

PESTI

Ai o puternica inspiratie de moment care te stimuleaza sa dai glas sentimentelor tale, ceea ce iti va imbunatati relatia cu partenerul. La locul de munca ai nevoie de sprijinul colegilor pentru a putea face o propunere care sa schimbe modul de lucru pe care l-ati abordat pana acum.

related posts

Modifică setările cookies