Horoscop zilnic 22 mai 2018. Fecioarele au o zi excelentă. Vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 22 mai 2018.


BERBEC

Poți evita eventualele probleme cu persoana iubita dacă înveți să comunici mai eficient. Fii sinceră, dar diplomată în același timp, astfel încât să nu îi răneșți sentimentele celui drag.

TAUR

Ești măcinată de invidie pentru că un prieten apropiat duce viața la care visezi și tu. Nu te lăsa influențată de sentimente negative. Fii mai ambițioasă și muncește pentru a-ți împlini visurile.

GEMENI

Indiferent dacă ești deja într-o relație serioasă sau nu, astăzi ești tentată să spui DA unei aventuri. Simți că viața ta duce lipsă de sare și piper și vrei să “condimentezi” cumva prezentul.

RAC

Ești mai hotărâtă și mai ambițioasă ca oricând. Nimeni nu poate sta în calea ta și reușeșți să îți atingi obiectivele profesionale, spre admirația apropiaților. Nu-ți mai încapi în piele de fericire.

LEU

Un membru al familiei nu se simte bine și va trebui să îți anulezi orice plan îți facusei pentru astăzi, astfel încât să ai grijă de el. Suportul tău va face minuni pentru psihicul bolnavului.

FECIOARĂ

Ai parte de o zi excelentă! Primeșți un cadou din partea unei persoane drage, gest care îți va pune un zâmbet pe față pentru întreaga zi. Te simți apreciată, iubita și emani energie pozitivă.

BALANȚĂ

Încearcă să nu te bagi astăzi în conflictul altora pentru că riști să ieși extrem de șifonată. Indiferent de obiectivitatea de care ai putea da dovadă, nu vei putea media acest conflict, așa că este mai bine să stai în banca ta.

SCORPION

Găsești o soluție pentru a-ți spori veniturile și nu-ți mai încapi în piele de fericire pentru că ai o asemenea reușită. Singurul regret este că nu ți-a venit această ideea mai devreme.

SĂGETĂTOR

Deși abia a început săptămâna, te simți deja sleită de putere. Încearcă să te menajezi pe cât posibil, astfel încât să rezișți până în weekend, când vei putea să te relaxezi și să îți reîncarci bateriile.

CAPRICORN

Ți se aprind călcâiele după o persoană, dar astăzi vei descoperi că între voi nu poate fi mai mult decât o frumoasă prietenie. Indiferent de forma în care va rămâne în viață ta, va fi o persoană importantă.

VĂRSĂTOR

Astăzi vei invăța o lecție importantă de viață: poți muta munctii din loc dacă ai încredere în tine. Este important să fii încurajat și sprijinit de cei din jur, dar adevărata forță pentru a-ți îndeplini orice vis, stă în tine.

PEȘTI

Astăzi trebuie să fii mult mai atentă cu lucrurile tale pentru că este posibil să pierzi obiecte importante. Fă totul cu calm, astfel încât să depășești cu bine provocările acestei zile.

related posts

Modifică setările cookies