Horoscop zilnic 22 septembrie 2017. Taurii sunt neradatori, iar  Leii primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 22 septembrie 2017.


BERBEC

Esti plina de energie si consideri ca daca te vei opri, chiar si un moment, vei fi impiedicata sa duci la bun sfarsit ce ti-ai propus. Nimeni nu iti poate sta in cale.

 

TAUR

Faptul ca dai dovada de nerabdare nu este cea mai mare problema a ta, ci doar ai acumulat multa frustrare in ultimul timp. Esti cumva la limita rabdarii si cu toate acestea, argumentele tale nu au consistenta dorita. 

 

GEMENI

Nu spune ceva azi, din ce vei regreta maine. Trage aer in piept si gandeste-te bine cum pui problema, mai ales in sanul familiei.

 

RAC

Vei da dovada de tarie de caracter azi si vei putea sa faci fata oricarui obstacol. Nu lasa ca temerile puternice sa te cuprinda si vei vedea ca te poti afirma la justa ta valoare. 

 

LEU

Azi esti extrem de empatica si deschisa catre noi orizonturi. Este o perioada foarte buna, in care iti poti evidentia calitatile. Incearca totusi sa nu porti conversatii de complezenta si sa fii intr-adevar TU. 

 

FECIOARA

Nu trebuie sa pretinzi ca ai totul sub control deoarece,  cu cat vei incerca sa iti ascunzi slabiciunile, cu atat mai tare ti le vei evidentia. E bine sa nu te soliciti prea mult azi. 

 

BALANTA

Incearca sa-i asculti pe ceilalti pentru ca in acest fel vei afla lucruri interesante. Lasa emotiile sa iti ghideze un pic viata si nu incerca sa gasesti justificari logice acelor actiuni pe care le intreprinzi. 

 

SCORPION

Prietenii te vor ajuta azi sa treci peste o problema. Trebuie sa fii ceva mai deschisa la nou si sa incerci sa accepti ceea ce iti ofera altii.

 

SAGETATOR

 Increderea ta in ceea ce ti-ai propus este foarte mare si asta iti va aduce numai rezultate bune. Nu trebuie sa te panichezi daca cineva incearca sa-ti schimbe cumva programul, chiar daca tu nu vrei sa faci nicio modificare acum.


CAPRICORN
 

Visele tale au potential de a deveni realitate, pentru ca primesti o veste foarte buna azi. O discutie cu o prietena iti va dezvalui o posibilitate pe care nu o vedeai pana acum. 

 

VARSATOR

Se pare ca a venit timpul sa faci ce iti place, cum ar fi sa te apuci de hobby-ul tau preferat pentru ca, de prea mult timp, te plangi ca nu poti face asta. 

 

PESTI

Azi iti propui sa rezolvi multe lucruri, dar spre sfarsitul zilei iti vei da seama ca nu ai reusit sa faci asta nici macar cu jumatate dintre ele. Nu te panica, nu te stresa pentru ca si maine e o zi. Incearca sa-ti faci o lista de prioritati si totul va fi perfect.

related posts

Modifică setările cookies