Horoscop zilnic 23 august 2017. Berbecii sunt greu de multumit, iar Balantele primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 23 august 2017.


BERBEC

 

Esti intr-o etapa in viata ta in care nimic nu iti convine si esti mai mult nemultumita. Incearca sa rezolvi problemele care te macina, pentru a iesi din acest impas. Este important sa vezi si partea plina a paharului.

 

 

TAUR

 

Esti foarte influentata de cei din jur si ai tendinta de a lua hotararile importante in functie de ce cred ceilalti, ceea ce nu este cel mai bun lucru pentru tine. Ai incredere in puterea ta de judecata si actioneaza.

 

 

GEMENI

 

Esti plictisita de felul in care decurg lucrurile in viata ta si cauti o modalitate de a iesi din aceasta rutina care te nemultumeste. Vrei ceva mai multa distractie si  aventura, insa daca nu treci la actiune nici ca vei avea parte de asa ceva.

 

 

RAC

 

Iti este greu sa te concentrezi astazi, motiv pentru care este posibil ca la finalul zilei sa te trezesti cu mai multe lucruri neterminate. Insa ajungi la concluzia ca decat sa faci ceva prost, mai bine amani pana iti iese perfect. 

 

 

LEU

 

O veste pe care o primesti in prima parte a zilei iti da complet planurile peste cap si trebuie sa te reorganizezi rapid, pentru a nu pierde anumite oportunitati. Cu calm si spontaneitate, reusesti sa depasesti obstacolele acestei zile.

 

FECIOARA

Este o zi in care toate lucrurile ies asa cum ti-ai planuit, iar asta te motiveaza sa muncesti si mai mult pentru lucrurile in care crezi. Incerci sa ii incurajezi si pe cei din jur, pentru ca iti place sa lucrezi in echipa.

 

 

BALANTA

 

Viata ta sentimentala iti da batai de cap si nu stii in ce directie sa o iei. Te simti atrasa de un barbat care nu pare ca ar avea ganduri serioase, insa in acelasi timp te curteaza insistent.

 

SCORPION

 

Ai atat de multe lucruri de rezolvat incat nu stii cum sa te organizezi incat sa duci totul la bun sfarsit. Alergi inca de la prima ora pentru a definitiva anumite taskuri, insa si finalul zilei te prinde tot muncind din greu.

 

 

SAGETATOR

 

Primesti o propunere care este destul de greu de refuzat, dar care incalca un pic principiile tale morale. Stai in dubii si nu stii daca sa accepti sau daca sa refuzi politicos.

 

 

CAPRICORN

 

Primesti o multime de complimente, care iti fac ziua mai frumoasa. Esti intr-o forma excelenta, iar cei din jur remarca usor acest lucru si adora sa stea in compania ta. 

 

 

VARSATOR

 

Esti obosita dupa ritmul infernal in care ai lucrat in ultima perioada, insa nu este momentul de odihna. Sarcinile tale sunt din ce in ce mai numeroase si vei avea nevoie de energie maxima si de o organizare perfecta pentru a le indeplini cu succes.

 

 

PESTI

 

Probleme in relatie din cauza partenerului. Aveti puncte de vedere diferite, iar acest fapt da nastere unui conflict pe care nu-l veti putea rezolva decat daca vorbiti deschis.

related posts

Modifică setările cookies