Horoscop zilnic 23 decembrie 2014. Taurii au parte de o intalnire cu trecutul, iar Fecioarele se tin de surprize


Horoscop zilnic 23 decembrie. Capricornii au parte de o intalnire placuta, cu persoane dragi, spre seara. Vezi ce se intampla si cu restul zodiilor.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 22 - 28 DECEMBRIE

BERBEC

Este o zi in care Berbecii ies in evidenta si se diferentiaza de cei din jurul lor. Daca iti pui mintea la contributie si demonstrezi ca esti o persoana muncitoare, ziua se va termina cu un real succes. Se lasa si cu ceva cumparaturi spre seara.

TAUR

Astrele iti pregatesc o incursiune in trecut. Ai parte de o intalnire care te trimite cu gandul la ceva ce s-a intamplat in urma cu ceva timp si care iti aminteste o lectie de viata importanta si foarte folositoare pentru aceasta perioada.

GEMENI

Ziua ta se aglomereaza si ai un program incarcat inca de dimineata. Alergi dintr-o parte in cealalta pentru a rezolva tot felul de probleme si a pune la punct ultimele amanunte inainte de sarbatori. La finalul zilei abia se ivesc cateva momente de respiro.

RAC

Prima jumatate a zilei este una echilibrata. Te folosesti de resursele tale financiare pentru a face cuiva un bine. Fiindca e o perioada incarcata de emotie si speranta, faci o fapta buna care se va intoarce catre tine la un moment dat. 

LEU

Leii au o zi plina. Familistele convinse vor trabalui astazi de zor astfel incat sa ofere familiilor lor sarbatorile de iarna perfecte. Muncesti de dimineata pana seara, dar simti ca tot efortul tau merita intrucat cei dragi isi arata recunostinta. 

FECIOARA

Iti dedici aceasta zi pentru a pune la cale o surpriza pentru o persoana draga. Poate fi vorba de un cadou sau de un gest frumos, asa ca iti pui la bataie toate abilitatile pentru ca totul sa iasa perfect.

BALANTA

La inceputul zilei esti predispusa sa te enervezi si sa-ti irosesti energia intr-un conflict in care nu ti-ai dorit sa intri. In cele din urma, ingropi securea razboiului si, in spiritul sarbatorilor de Craciun, ierti si iti continui ziua in tihna si pace.

SCORPION

Esti epuizata dupa atatea pregatiri, cumparaturi si alergatura. E o zi in care nivelul de energie iti este scazut, insa a doua jumatate a zilei compenseaza orele de munca si ajungi sa petreci cateva ore frumoase alaturi de familie.

SAGETATOR

O mare parte din finantele tale se duc catre cadouri. Cu toate ca in portofel incepe sa cam bata vantul, ai o stare generala buna si te bucuri ca ai fost suficient de norocoasa sa le poti pregati celor dragi cateva surprize placute cu ocazia sarbatorilor.

CAPRICORN

Incepi ziua cu zambetul pe buze si un aer hotarat sa duci la bun sfarsit sarcinile din aceasta marti. La finalul zilei, ai parte de o iesire la restaurant sau de o intrevedere cu prieteni dragi care iti reincarca baterile si te incanta peste masura.

VARSATOR

Esti tentata sa incalci regulile astazi si sa faci o boacana. Te razgandesti in ultimul moment si scapi de o amenda sau de o alta penalizare care nu ar fi picat deloc bine in aceasta perioada oricum solicitanta din punct de vedere financiar.

PESTI

Nu te poti concentra asupra treburilor zilnice, ci iti sta gandul la sarbatori si la cina de Cracun petrecuta acasa, in preajma celor dragi. Trebuie sa-ti aduni energiile si sa te mobilizezi daca nu vrei sa ai probleme.

related posts

Modifică setările cookies