Horoscop zilnic 23 februarie 2017. Racii au o zi agitata, iar Pestii primesc o veste importanta 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 23 februarie 2017.


BERBEC

Lucrezi la un proiect care iti ocupa toata ziua si care iti da toate planurile peste cap. Cu toate acestea, esti incantata sa faci parte din el si iti duci responsabilitatile la capat.

TAUR

Primesti o suma de bani neasteptata si pornesti intr-o sesiune de cumparaturi sau...de plati pe care le aveai de facut. Oricum ar fi, vei gasi timp si pentru un mic rasfat.

GEMENI

Vesti bune la capitolul amoros, pentru tine. Se anunta un legamant in viata de cuplu. Daca esti singura, astazi poti cunoaste o persoana care sa iti zdruncine usor zona de confort.

RAC

Ai o zi agitata si incerci sa te ocupi de tot felul de lucruri pe care nu le faci in fiecare zi. Nu esti o persoana careia ii plac schimbarile si nu iti priesc deloc aceste noi proiecte.

LEU

Cuvintele zilei sunt "romantism" si "creativitate", iar daca astazi stii sa folosesti cei doi termeni la capacitate maxima, vei reusi sa iti oferi o zi excelenta.

FECIOARA

Este momentul sa demonstrezi ca esti o persoana care se poate gandi si la ceilalti si ca masca pe care o porti nu te defineste in totalitate. Ai de facut niste alegeri care vor lasa o amprenta asupra impresiei pe care ceilalti o au despre tine.

BALANTA

Porti o discutie importanta cu o persoana apropiata si luati impreuna decizii de viitor. Ori asta, ori planificati o excursie sau un proiect d viitor.

SCORPION

Simti nevoia sa petreci ceva timp singura si sa iti pui ordine in ganduri. Nu ti-ai mai oferit de mult timp un moment de respiro si astazi este momentul ideal sa faci asta.

SAGETATOR

Te implici in tot felul de activitati creative, care desi iti plac, iti dau ceva batai de cap. N-ar strica sa inveti sa ceri ajutorul, nu inseamna ca nu esti suficient de buna la ceea ce faci.

CAPRICORN

Te viziteaza o persoana pe care nu ai mai vazut-o de ceva timp si care iti solicita toata atentia. Incearca sa nu te extenuezi intr-o singura zi, pentru ca va ramane in preajma ta pentru mai mult timp.

VARSATOR

Petreci timp in compania unui grup de persoane pe care nu le cunosti foarte bine, dar pe care esti dispusa sa le incluzi in grupul tau de prieteni. Este un lucru rar sa te apropii atat de usor de persoane necunoscute, dar astazi faci o exceptie.

PESTI

Primesti o veste care te bucura si te ingrijoreaza in egala masura. Ai de facut tot felul de calcule si de planificat o multime de lucruri. Pe cat de mult iti place asta, pe atat de mult iti este teama ca vei da gres.

related posts

Modifică setările cookies