Horoscop zilnic 23 ianuarie 2017. Berbecii sunt implcati intr-un conflict, iar Gemenii au o cheltuiala neasteptata


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 23 ianuarie 2017.


BERBEC

Un conflict mai vechi cu un coleg de la munca pare sa degenereze, astfel ca intreaga zi va fi dominata de nervi, certuri si discutii aprinse in urma carora nu veti reusi sa rezolvati foarte multe lucruri.

TAUR

Nu dispera, chiar daca lucrurile nu au fost prea grozave pana la acest moment. Primesti azi un mic semn de incurajare, care iti reda speranta si te face sa crezi ca, pana la urma, totul va fi bine.

GEMENI

O cheltuiala neasteptata iti da planurile peste cap si te determina sa renunti la o parte din cumparaturile pe care vroiai sa le faci la finalul saptamanii. 

RAC

Simti nevoia sa traiesti mai multe momente de fericire, ceea ce este minunat. Ceri si oferi, iar disponibilitatea ta amoroasa il va incuraja pe partener sa fie mai afectuos si mai deschis. 

LEU

Ai vrea sa ai o discutie sincera cu partenerul de viata, dupa o perioada in care esti nemultumita de felul in care se comporta cu tine, insa nu reusesti sa-ti faci curaj. 

FECIOARA

Partenerul de cuplu va avea tendinta de a face mai multe lucruri impreuna cu tine si de a redescoperi pasiuni pe care nu stia ca le ai. Daca nu ai un iubit, nu te descuraja. Astrele iti vor surade si tie.

BALANTA

Te confrunti cu o serie de probleme la locul de munca, pe care nu prea stii cum sa le rezolvi. Incerci sa te sfatuiesti cu niste apropiati, dar nu reusesti sa ajungi la o concluzie. 

SCORPION

Primesti o veste imbucuratoare de la locul de munca, astfel ca intreaga zi o petreci cu o stare de spirit foarte buna. Emani energie pozitiva, iar toti sunt incantati de felul in care te simti. 

SAGETATOR

Esti incapatanata si nu iei cele mai bune decizii. Sfatul unui prieten apropiat te-ar putea ajuta. Nu ezita sa ceri ajutor atunci cand ai nevoie. La locul de munca apar oportunitati la care nu te-ai fi gandit, ai grija sa profiti de ele.

CAPRICORN

Sperantele tale din domeniul profesional au toate sansele sa se realizeze. Multi  dintre nativii acestei zodii au azi sansa de a-si intalni sufletul pereche. Nu putea exista un moment mai bun pentru asta. 

VARSATOR

Aceasta zi pare sa stea sub semnul instabilitatii. O problema recenta la locul de munca are potential sa devina serioasa, deci incearca sa nu faci nimic care sa puna sub semnul intrebarii adevaratele tale intentii. Aminteste-ti ca nu exista situatii disperate, ci numai oameni care dispera din cauza unor situatii.

PESTI

Te roade gelozia astazi si nu te poti concentra la treburile zilnice. Poate ar trebui sa ai mai multa incredere in cel de langa tine. Este momentul pentru o discutie serioasa in care sa puneti lucrurile la punct intre voi.

related posts

Modifică setările cookies