Horoscop zilnic 23 ianuarie 2018. Sagetatorii sunt indragostiti pana peste cap, vezi ce se intampla cu Fecioarele


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste tot horoscopul pentru 23 ianuarie 2018.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

O persoana pe care o intalnesti astazi iti schimba perspectiva asupra vietii tale. Te face sa te gandesti mai mult la lucrurile bune din viata ta si sa apreciezi ceea ce ai. Te simti recunoscatoare pentru tot ceea ce ai realizat pana acum.

TAUR 

Este o zi buna pentru inceperea unui nou proiect, pentru a te apuca de un hobby sau de niste cursuri la care te gandesti de mai multa vreme. Te simti plina de energie si dornica sa afli lucruri noi.

GEMENI

Astazi inveti lucruri noi. Fie ca este vorba despre un program pe calculator sau o reteta de prajituri, esti incantata de rezultatul studiilor tale. Vrei sa aprofundezi un nou domeniu de care esti interesata si petreci mult timp invatand. 

RAC

O situatie tensionata apare la serviciu si te regasesti implicata intr-o discutie aprinsa. Iti sunt aduse anumite acuze si va trebui sa aduci dovezi care sa iti demontreze nevinovatia.

LEU

Esti contactata, dupa multa vreme, de o persoana care te-a ranit in trecut si care acum vrea sa reintre in viata ta. Desi ti-a trecut intre timp supararea, nu esti prea sigura ca vrei ca el sau ea sa fie din nou in anturajul tau.

FECIOARA

Desi in ultima perioada te-ai cam simtit neglijata de gasca de prieteni, acestia isi iau revansa si te scot la distractie. Incearca sa nu faci pe imbufnata si sa fii recunoscatoare ca au organizat ceva pentru tine.

BALANTA

Esti victima unor barfe la locul de munca si nu stii cum sa ii faci pe cei din jur sa nu mai creada tot ce aud. Niste persoane rau voitoare ti-au pus gand rau si lanseaza tot felul de zvonuri despre tine.

SCORPION

Astazi ai parte de multa agitatie la birou. Te trezesti pe care o niste colegi noi pe care trebuie sa ii initiezi in tainele meseriei tale. Incearca sa faci mai putin pe profesoara si sa fii mai prietenoasa.

SAGETATOR

Esti atat de indragostita incat simti ca nu mai poti sta nici macar o clipa de persoana iubita. Ai grija insa, pentru ca atitudinea ta s-ar putea sa fie usor sufocanta pentru el. Lasa-l sa respire.

CAPRICORN

Astazi iti descopri un nou talent sau o noua pasiune. Incearca sa nu te mai subestimezi si sa insisti ca tu nu esti buna la nimic. Straduieste-te mai mult, vezi partea pozitiva a lucrurilor si abia atunci vei vedea de ce esti in stare cu adevarat.

VARSATOR

Esti dezamagita de atitudinea pe care partenerul o are fata de tine. Ti se pare ca esti pe ultimul loc pe lista lui de prioritati si ca nu isi mai da deloc interesul. Este momentul sa aveti o discutie serioasa.

PESTI

O persoana pe care o placi in secret de ceva vreme iti acorda, in sfarsit, atentie. Nu te lasa insa luata de val si nu da imediat cartile pe fata. Nu ar strica sa joci putin rolul inaccesibilei.

related posts

Modifică setările cookies