Horoscop zilnic 23 iulie 2015. Gemenii sunt irascibili, iar Balantele sunt pe cale sa comita o greseala


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru23 iulie 2015


BERBEC

Astazi iti doresti sa iti atingi toate scopurile, astfel ca nimeni si nimic nu iti sta in cale. Esti energica, ambitioasa si perseveranta,  asa ca ai toate sansele de reusita. 

TAUR

Iti propui sa acorzi cat mai mult timp hobby-urilor si pasiunilor tale, iar astazi este ziua potrivita sa incepi sa faci acest lucru. Esti entuziasta si simti ca noile pasiuni vor aduce o energie pozitiva in viata ta.

GEMENI

Esti irascibila, iar cei care au ghinionul sa te intalneasca astazi o vor simti pe pielea lor. Incearca sa nu ai prea multe iesiri necontrolate, mai ales in fata unor persoane de care depinde cariera ta.

RAC

Te simti epuizata si nu iti gasesti suficiente resurse de energie pentru a duce la bun sfarsit lucrile pe care ti le-ai propus. Incerci sa te faci cat mai putin observata astazi, pentru a nu se putea remarca lipsa ta de implicare.

LEU

Esti extrem de pasionala astazi, iar partenerul tau este cel care se bucura de aceasta latura a ta. Te simti senzuala si plina de sex appeal, asa ca ai toate sansele sa il innebunesti in dormitor.

FECIOARA

Esti dezamagita de atitudinea persoanei iubite, care te cam neglijeaza in ultima perioada. Te pregatesti pentru o discutie serioasa, in care sa ii spui tot ce ai pe suflet. 

BALANTA

Iti dai seama ca esti pe cale sa comiti o greseala, care ar putea avea implicatii majore in viata ta sentimentala. Desi stii ca poti avea de suferit, nu te poti abtine sa nu gusti din “fructul interzis”.

SCORPION

Nu privesti cu ochi buni escapadele partenerului tau, care in ultima perioada nu te mai implica atat de des in planurile sale. Te simti ignorata si neglijata si te gandesti serios daca relatia voastra mai merita continuata. 

SAGETATOR

Astazi te bucuria de atentia unei persoane pe care te straduiesti de multa vreme sa o impresionezi. Esti admirata si complimentata, iar asta face sa iti creasca mult increderea in sine.

CAPRICORN

Simti cum sentimentele pe care le ai fata de partenerul tau incep sa se diminueze in fiecare zi. Desi tii la el, nu mai traiesti acel fior ca la inceput. Incerci sa iti faci curaj sa ii spui ceva in acest sens.

VARSATOR

Nu mai tolorezi atitudinea nepasatoare a persoanei iubite si ii dai un ultimatum. Ori isi schimba atitudinea, ori va spuneti adio. Te simti pregatita pentru un nou capitol in viata ta.

PESTI

Ai ajuns la limita rabdarii si nu mai esti dispusa sa tolerezi greselile celorlalti, care te afecteaza si pe tine. Incerci sa te detasezi de ceea ce se intampla in jurul tau, insa fara prea mari rezultate. 

related posts

Modifică setările cookies