Horoscop zilnic 23 iunie 2017. Sagetatorii merg la o petrecere, iar Taurii pot fi promovati la locul de munca


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 23 iunie 2017.


BERBEC

Incearca sa scapi macar putin de stresul acumulat, pentru ca deja te pune in situatii neplacute cu cei dragi. Unii dintre ei vor ajunge in situatia de a-ti atrage atentia, iar asta nu le face nici lor placere si nici tie, cu siguranta.

TAUR

Se anunta o veste buna la locul de munca. Fie ca este vorba despre o promovare, despre o lauda semnificativa sau despre o marire de salariu, anuntul iti pune pe chip un zambet irezistibil. O zi buna pentru tine.

GEMENI

Gemenii au nevoie sa se implice in mai multe activitati de grup si sa petreaca timp in in compania altor persoane decat cele obisnuite. O simpla discutie cu cei de la serviciu nu este suficienta si este timpul sa isi revada prietenii care i-au dat disparuti.

RAC

Racii afiseaza o relaxare care nu le sta in obisnuita. Fie se pregatesc de o vacanta, fie isi ocupa mintea cu diverse activitati foarte placute, care ii ajuta sa viseze si sa se detaseze de probleme. Oricum ar fi, le face bine.

LEU

Se stie deja despre Lei ca sunt cei mai glumeti nativi, insa uneori pot exagera cu rasul si cu voia buna, in asa fel incat alte persoane sa se simta deranjate. Astazi pot avea loc o astfel de intamplare, iar reactia celor din jur ii dezechilibreaza pe Lei.

FECIOARA

Simti ca ti se dau tot mai multe responsabilitati si ca t afli intr-o perioada prea aglomerata ca sa fie pe gustul tau. Desi iti face placere faptul ca oamenii au incredere in tine sa duci la bun sfarsit diferite activitati, astazi esti cat pe ce sa le refuzi, din cauza lipsei de timp. 

BALANTA

Dai dovada de un spirit de lider iesit din comun, astazi. Preiei fraiele unui proiect despre care nu credeai ca stii foarte multe lucruri si reusesti sa  inchei ziua in mod triumfator, fara sa lasi nimic nefacut.

SCORPION

Astazi reusesti sa te faci remarcata de toata lumea din jurul tau. Esti intr-o forma buna, iar faptul ca esti vesela si optimista se transmite si celorlalti. Se poate spune ca emani o energie vizibil pozitiva si ca pari complet lipsita de griji.

SAGETATOR

Este posibil sa fiti invitati la o petrecere sau la un eveniment care desi va da planurile peste cap, va face o deosebita placere. Era si timpul sa te ocupi si de distractie si spre finalul zilei vei profita de asta cat de mult poti.

CAPRICORN

Ai cateva probleme financiare, iar astazi lucruri par sa se agraveze. Trebuie sa iei cateva decizii foarte clare, pentru a trece peste acest impas si pentru a reusi sa calmezi un pic spiritele. Acasa pot exista discutii neplacute legate tot de bani. 

VARSATOR

Nu este recomandat sa incepi noi proiecte, in cursul acestei zile. Concentreaza-te pe finalizarea celor existente, pentru ca si asa iti este destul de greu sa faci fata situatiilor in care esti deja implicata. Oboseala si faptul ca nu te simti apreciata de ceilalti isi spun cuvantul.

PESTI

Este momentul sa dormi mai mult, sa iesi in oras, chiar sa pleci el si sa te ocupi de viata ta de cuplu. Oboseala acumulata in ultima perioada te impinge sa lasi munca pe planul doi si te face sa realizezi ca pentru a reusi ce iti propui ai nevoie intai de sanatate.

related posts

Modifică setările cookies