Horoscop zilnic 23 mai 2018. Gemenii au parte de evenimente frumoase, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 23 mai 2018.

Tag-uri:

BERBEC

Astăzi te surprind și te irită comportamentele celor din jur, care sunt în totală opoziție cu al tău. Diferența dintre ține și ceilalți se observă astăzi cel mai bine.

TAUR

Deschiderea către noi provocări te face și mai activă și mai populară decât de obicei. Ai ocazia să le demonstrezi tuturor că prezența ta este necesară pentru crearea unei atmosfere plăcute.
 

GEMENI

Deși ai parte de evenimente destul de frumoase, totuși ceva te nemulțumește. Încerci să găsești motive de bucurie în fiecare moment al zilei de astăzi și în mod deosebit în lucrurile simple.

 

RAC

Simțul datoriei te obligă într-un fel sau altul să îți îndeplinești toate responsabilitățile fără a pune prea multe întrebări și să te asiguri că cei din jurul tău nu duc lipsă de nimic.
 

LEU

Astăzi rațiunea se pierde în față intuiției. Îți dai seama de niște lucruri înainte că ele să fie spuse. Încearcă să creezi o atmosferă plăcută în jurul tău, astfel încât să-ți menții psihicul la un nivel bun.
 

FECIOARĂ

Ziua de astăzi nu va fi chiar cea mai reușită, având în vedere că ai tot felul de conflicte cu cei din jurul tău. Deși încerci, nu reușești să găsești un punct comun cu aceștia.

 

BALANȚĂ

Ar fi bine să eviți cheltuielile inutile, căci situația ta financiară nu este chiar una fericită. Nu ești mulțumită de salariul tău, astfel încât încerci să găsești soluții, care să te scape din această încurcătură.

 

SCORPION

Realizezi că nu ai reacționat tocmai bine față de partenerul tău de viață și încerci să-ți schimbi comportamentul față de acesta și să recuperezi timpul pierdut cu mici răutăți.

 

SĂGETĂTOR

Le arăți celorlalți că eșți o persoană optimistă, când de fapt în sufletul tău se întâmplă altceva. Grijile pe care le ai nu îți permit să ai o zi cu adevărat frumoasă.

 

CAPRICORN

Te confrunți atât cu sentimente negative, cât și cu unele care îți aduc zâmbetul pe buze. Cariera stă sub semnul întrebării, astfel încât încerci să-ți pui ordine în gânduri și să te decizi asupra a ceea ce vei face pe viitor.

 

VĂRSĂTOR

Îndoielile pe care le ai cu privire la persoana iubită te determină să iei niște decizii radicale, pe care s-ar putea să le regreți ulterior. Gândește-te de două ori înainte să hotărăști ceva.
 

PEȘTI

Nu lasă pesimismul și depresia să câștige teren în față unei stări de bine. Deși lucrurile nu merg tocmai cum le-ai plănuit, ai răbdare, căci totul se va schimbă.

 

related posts

Modifică setările cookies