Horoscop zilnic 23 martie 2018. Balanţele au parte de surprize extrem de plăcute, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 23 martie 2018.

Tag-uri:

BERBEC

Succesul e foarte aproape de ține, dar că să te bucuri de el trebuie să muncești mai mult decât de obicei. De asemenea, familia ta îți da o veste minunată, care îți va înveseli tot weekend-ul și îți va schimbă cel puțin viitorul apropiat.

 

TAUR

Ar fi bine să-ți scoți în evidență bunele maniere și să le arăți tuturor că ești o persoană diplomată și serioasă, căci doar așa s-ar putea să primești o ofertă de nerefuzat din partea unui om important. Nu echiar așa de greu, nu-i așa?

 

GEMENI

Este o zi perfectă pentru o ieșire cu prietenele tale. Astăzi nu ai voie să refuzi nimic, pentru că orice ofertă pe care o vei primi îți va aduce zâmbetul pe buze. Ai oportunitatea de a experimenta lucruri noi, așa că fii deschisă pentru orice.

 

RAC

Îți dai seama că planurile pe care le ai pentru perioada viitoare te costă o avere și tinzi să renunți la ele, doar pentru că nu le poți face față din punct de vedere financiar. Nu lua decizii drastice înainte de a te consulta cu cineva apropiat.

 

LEU

Astăzi realizezi că ceea ce credeai că e simplu de obținut în viață, e de fapt mai complicat decât credeai.. Ar fi bine să renunți la unele planuri, care îți vor goli contul și nu-ți vor aduce neapărat fericirea și să te concentrezi asupra lucrurilor cu adevărat importante.

 

FECIOARĂ

Te desprinzi complet de rutină unei zile normale din viață ta și ai curajul să experimentezi activități noi, care îți vor crește adrenalină și te vor animă. Astăzi nu ai nicio șansă să-ți pierzi energia sau poftă de viață.

 

BALANȚĂ

Ai parte de o serie de surprize extrem de plăcute, care te vor înveseli și îți vor face ziua mai frumoasă. În plus, ai lângă ține niște oameni absolut minunați, care îți vor doar binele și fac orice că tu să fii fericită și să nu simți influențele negative.

 

SCORPION

Perseverență care te caracterizează în ultima vreme, pune și astăzi stăpânire pe ține. Nimic din ce îți propui să realizezi nu rămâne doar în stadiu de proiect, ci din contră, te bucuri de niște rezultate fabuloase.

 

SĂGETĂTOR

Ai resurse nelimitate în ceea ce privește dorința de a avansa în carieră, astfel încât nimic din ce ți se cere să faci nu ți se pare prea greu. Consumi toată energia pe proiecte care țin strict de viață profesională și uiți de familie.

 

CAPRICORN

Optimisul și pesimismul se bat astăzi cap în cap, astfel încât unele situații ți se par simplu de controlat, în timp ce altele îți mănâncă din plin timp și energie și te simți nesigură pe propriile decizii.

 

VĂRSĂTOR

Astăzi îți dorești să îi ajuți pe cei din jurul tău fără a aștepta nimic în schimb. Vei primi însă multe mulțumiri și laude pentru ceea ce faci, iar aceștia nu te vor uita prea curând. Uneori faptele bune îți fac ziua mai frumoasă.
 

 

PEȘTI

Ai tendința de a începe ziua cu o discuție în contradictoriu, care nu va face altceva decât să dăuneze bunei tale dispoziții. Bucură-te de această zi frumoasă fără a provoca dispute, polemici și certuri cărora nu le poți face față.

related posts

Modifică setările cookies